Locuri de munca in strainatate prin contracte de munca legale, fara comisoane.

Cauti un loc de munca in strainatate?

Work Experience este un serviciu dedicat exclusiv plasamentelor in strainatate, ce ofera sute de locuri de munca atat in Europa cat si in America. Daca esti in cautarea unei noi oportunitati de a munci in strainatate sau de a-ti dezvolta cariera in cadrul unor companii internationale de succes, tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi GRATUIT si sa iti postezi CV-ul in baza de date Work Experience.

Sistemul online de completare a CV-ului te va conduce printr-un proces rapid si simplu de creare a unei aplicantii electronice complexe care va fi analizata de consultantii nostri si vizibila de sute de angajatori din strainatate. Pentru a-ti creste sansele de a obtine un contract cat mai avantajos intr-un timp util, iti sugeram sa descri detaliat in CV sarcinile zilnice, responsabilitatile pe care le-ai avut la fiecare contract si de asemenea sa atasezi orice document relevant care atesta experienta ta profesionala.

Cauti un loc de munca in strainatate?

Iti oferim mai jos doar cateva dintre avantajele obtinerii unui loc de munca in strainatate prin intermediul serviciilor Work Experience, restul te lasam sa le descoperi singur:

Este GRATUIT : Sistemul nostru online este gratuit atat pentru toti aplicantii, serviciile fiind platite doar de catre angajatori. Folosind serviciile Work Experience, vei evita costul deplasarii, al expedierii de documente prin posta, fax sau email.
Este Simplu: De ce sa iti pierzi timp pretios cautand printre sute de joburi si sa trimiti zeci de emailuri cu CV-ul tau la companii care poate nici nu sint interesate de profilul tau? In cateva minute iti poti crea CV-ul in baza de date a Work Experience iar recrutatorii si partnerii nostri vor veni la tine !
Este Personalizat: Prin doar cateva click-uri de mouse, ai posibilitatea sa cauti job-ul care se potriveste cel mai bine profilului tau, avand la dispozitie facilitati variate de cautare: tara in care doresti sa lucrezi, domeniul si pozitia dorita, salarizarea, durata contractelor, conditiile de care si masa, etc
Este Eficient: Postand CV-ul online la Work Experience, profilul tau va fi accesibil direct de catre sute de angajatori din strainatate. Pentru a eficientiza colaborarea cu clientii nostri, serviciile Work Experience sint oferite exclusiv angajatorilor din strainatate cu care compania noastra are anterior incheiate contracte de parteneriat. Odata ce oferta prezentata de catre angajatori corespunde asteptarilor tale, consultantii Work Experience te vor contacta pentru obtinerea tuturor documentelor necesare finalizarii contractului de angajare cu partenerul nostru extern.
Este Convenabil: Folosind Work Experience ai posibilitatea sa aplici la pozitiile care te intereseaza la orice ora. Vei puteti edita si actualiza oricand informatiile avand de asemenea posibilitatea de a adauga aplicatiei documente, poze sau chiar filmari relevante de la locul de munca.
Este Securizat: Informatiile furnizate va sint protejate prin username si parola proprie.

<<<Da click aici>>> si profilul tau va fi vizibil partenerilor nostri.

Aplicanti

  • Consultantul nostru va deveni consilierul personal in cariera dvs, oferidu-va cele mai bune indrumari pe plan profesional.
  • Consilierii nostri cunosc foarte bine piata muncii din Europa si America, fiecare dintre ei fiind anterior beneficiarul unui plasament in strainatate.
  • Oferind solutii pentru toate sectoarele majore ale economiei, Work Experience ajuta la construirea viitorului fiecarui aplicant tinand cont de obiectivele acestuia.

Angajatori

  • Scopul nostru este sa furnizam clientilor cel mai profesional si personalizat serviciu, adaptat fiecarei nevoi.
  • Oferim partenerilor nostri intreaga experienta acumulata in cei peste 10 ani de activitate HR in Estul Europei.
  • Preluam efortul clientilor nostri de a angaja persoana potrivita la locul potrivit.