Locuri de munca in strainatate prin contracte de munca legale, fara comisoane.

Cine suntem?

Compania Work Experience reprezinta o solutie integrata de consultanta si management international de forta de munca, promovand plasamente in cadrul unor companii de succes din America si numeroase tari europene. Atuul nostru este dedicarea activitatii exclusiv pe plasamentelor externe, oferind solutii de forta de munca din Asia si Europa de Est pentru sute de angajatori din strainatate. Pentru a intelege cat mai bine nevoile clientilor nostri, toti consultantii Work Experience au fost anterior beneficiari ai unor programe de munca sau schimb cultural in strainatate!

Cine suntem?

Work Experience ofera solutii de forta de munca pentru o varietate de ramuri industriale prin contracte temporare, permanente, leasing de personal, detasare personal, etc.
Elementul care face serviciile Work Experience mai eficiente il reprezinta abilitatea de a furniza intr-un timp foarte scurt o gama foarte larga de solutii de personal, de la entry-level la top management, de la studenti si muncitori sezonieri la profesori si personal medical.

De cele mai multe ori, companiile nu au suficient timp, resurse financiare si organizatorice pentru implementarea si dezvoltarea unei stragetii de succes in cadrul  departamentului de resurse umane, strategii care sa duca la indeplinirea obiectivelor  si dezvoltarea companiei. Sa gasesti omul potrivit la locul potrivit, intr-un timp cat mai scurt, nu este un obiectiv usor de realizat. Acest lucru necesita in primul rand intelegerea cat mai exacta a ambelor parti (angajat si angajator), crearea si mentinerea de relatii bazate pe incredere reciproca care sa asigure un proces de mediere cat mai transparent.

De aceea inainte de a oferi solutia optima pentru cei doi beneficiari ai serviciilor noastre, examinam in detaliu nevoile ambelor parti, obiectivele lor atat pe termen scurt cat si pe termen mediu si lung, mediul de munca preferat si personalitatea angajatilor care ar da cel mai bun randament in mediul propus de respectivul angajator. Doar asa vom putea fi aproape de clientii nostri si obtine randamentul optim din fiecare pas al procesului de recrutare.

Aplicanti

  • Consultantul nostru va deveni consilierul personal in cariera dvs, oferidu-va cele mai bune indrumari pe plan profesional.
  • Consilierii nostri cunosc foarte bine piata muncii din Europa si America, fiecare dintre ei fiind anterior beneficiarul unui plasament in strainatate.
  • Oferind solutii pentru toate sectoarele majore ale economiei, Work Experience ajuta la construirea viitorului fiecarui aplicant tinand cont de obiectivele acestuia.

Angajatori

  • Scopul nostru este sa furnizam clientilor cel mai profesional si personalizat serviciu, adaptat fiecarei nevoi.
  • Oferim partenerilor nostri intreaga experienta acumulata in cei peste 10 ani de activitate HR in Estul Europei.
  • Preluam efortul clientilor nostri de a angaja persoana potrivita la locul potrivit.