Locuri de munca in strainatate prin contracte de munca legale, fara comisoane.

HR Outsourcing

HR Outsourcing este destinat clientilor care solicita sa isi externalizeze total sau partial activitatile departamentului de resurse umane.

Obiectivul HR Outsourcing este acela de a creste profitabilitatea clientilor nostri. Acest obiectiv poate fi atins doar oferind mereu servicii de calitate, fiind totodata constienti de responsabilitate pe care o avem fata de clientii nostri.

Serviciile Work Experience de externalizare a resurselor umane ofera clientilor oporunitatea de a economisii bani atat pe termen scurt prin reducerea numarului de personal necesar pentru gestionarea statelor de plata, a contractelor si cartilor de munca, a relatiilor cu institutiile statului, a cheltuielilor de recrutare si alte functii HR cat si pe termen lung prin reducerea spatiului in birouri si dupa caz a chiriilor, a aparaturii si consumabilelor necesare desfasurarii activitatii curente a personalului.

Work Experience intelege ca rolul consultantului nostru este de a forma si implementa continuu cele mai eficiente strategii de resurse umane. Daca functiile HR sint externalizate, stabilitatea este asigurata iar daca nivelul calitatii nu este suficient de bun, clientul poate forta furnizorul ce externalizeaza serviciile sa creasca nivelul de performanta, altfel colaborarea s-ar incheia. Astfel o companie de HR Outsourcing se afla contractual sub presiunea de a implementa in timp cele mai eficiente planuri si te atinge un nivel de calitate al serviciilor cat mai ridicat pentru a putea mentine o relatie de succes cu clientii sai.

Prin serviciul HR Outsourcing, va oferim o gama completa de servicii de management al resurselor umane, preluand astfel sarcinile si raspunderea unui departament foarte important companiei si permitand in acest fel clientilor nostri sa se concentreze pe cresterea profitului din activitatea lor de baza.

HR Outsourcing

Payroll Outsourcing este dedicat clientilor care vor sa isi aloce mai mult timp activitatii de baza si sa externalizeze serviciile interne legate de administrarea personalului. Prin serviciul Payroll Outsourcing, compania Work Experience va mentine angajatii la dispozitia clientilor, preluand intreaga gestiune administrativ-contabila: plata la timp a salariilor si contributiilor sociale, eliberarea statelor de plata si a fluturaselor (la cerere acestea pot avea logo-ul beneficiarului), orice alte eventuale probleme aparute in relatia angajat-angajator.

Aplicanti

  • Consultantul nostru va deveni consilierul personal in cariera dvs, oferidu-va cele mai bune indrumari pe plan profesional.
  • Consilierii nostri cunosc foarte bine piata muncii din Europa si America, fiecare dintre ei fiind anterior beneficiarul unui plasament in strainatate.
  • Oferind solutii pentru toate sectoarele majore ale economiei, Work Experience ajuta la construirea viitorului fiecarui aplicant tinand cont de obiectivele acestuia.

Angajatori

  • Scopul nostru este sa furnizam clientilor cel mai profesional si personalizat serviciu, adaptat fiecarei nevoi.
  • Oferim partenerilor nostri intreaga experienta acumulata in cei peste 10 ani de activitate HR in Estul Europei.
  • Preluam efortul clientilor nostri de a angaja persoana potrivita la locul potrivit.