Locuri de munca in strainatate prin contracte de munca legale, fara comisoane.

Mass Recruitment

Serviciul Work Experience Mass Recruitment a luat nastere ca raspuns direct la solicitarile angajatorilor din strainatate pentru proiecte ce implica un numar mare de personal.

Mass Recruitment implica atragerea si coordonarea unui numar semnificativ de aplicanti in concordanta cu un numar mare de pozitii vacante primite de la partenerii nostri externi. Mass Recruitment este un proces complex avand componente speciale ce includ resurse logistice mai mari, campanii media de promovare, clasificarea potentialilor candidati, prezentarea unei liste detaliate cu aplicantii selectati.

 

Mass Recruitment

Work Experience a implementat o structura de plata flexibila si eficienta care permite clientilor nostri ce folosesc serviciul Mass Recruitment fie sa plateasca o taxa clasica de recrutare odata cu finalizarea procesului de recrutare, fie o taxa lunara per aplicant care va mentine implica compania Work Experience in procesul de management al candidatilor pe toata durata contractuala. Acest seviciu face parte dintr-o strategie ampla a Work Experience menita sa dezvolte relatii de parteneriat stabile, pe termen lung cu clientii, facand front comun cu clientii ei printr-o implicare activa in rezolvarea oricaror situatii aparute la locul de munca.

Aplicanti

  • Consultantul nostru va deveni consilierul personal in cariera dvs, oferidu-va cele mai bune indrumari pe plan profesional.
  • Consilierii nostri cunosc foarte bine piata muncii din Europa si America, fiecare dintre ei fiind anterior beneficiarul unui plasament in strainatate.
  • Oferind solutii pentru toate sectoarele majore ale economiei, Work Experience ajuta la construirea viitorului fiecarui aplicant tinand cont de obiectivele acestuia.

Angajatori

  • Scopul nostru este sa furnizam clientilor cel mai profesional si personalizat serviciu, adaptat fiecarei nevoi.
  • Oferim partenerilor nostri intreaga experienta acumulata in cei peste 10 ani de activitate HR in Estul Europei.
  • Preluam efortul clientilor nostri de a angaja persoana potrivita la locul potrivit.