Locuri de munca in strainatate prin contracte de munca legale, fara comisoane.

Oportunitati de angajare pentru ingrijitori varstinici la domiciliu in Anglia prin intermediul A1 Care Bournemouth!

Vrei sa faci cariera in Marea Britanie in domeniul ingrijirii persoanelor varstice? Gasesti mai jos tot ce trebuie sa sti:

1) Ce inseamna sa lucrezi ca si ingrijitor persoane varstine la domiciul in Marea Britanie: Live-in Care Assistant sau Domiciliary Care Assistant?

2) Cine va fi angajatorul meu daca voi decide sa lucrez ca si ingrijitor persoane varstnice la domiciliu in Marea Britanie?

3) Trebuie sa am experienta anterioara in ingrijirea persoanelor varstnice ?

4) Care sunt detaliile ofertei pentru Live-in Care sau Domiciliary Carer in Marea Britanie?

5) Care este procedura de a obtine un job de Live-in Care sau Domiciliary Carer in Marea Britanie?

Oportunitati de angajare pentru ingrijitori varstinici la domiciliu in Anglia prin intermediul A1 Care Bournemouth!

1) Ce inseamna sa lucrezi ca si ingrijitor persoane varstine la domiciul in Marea Britanie: Live-in Care Assistant sau Domiciliary Care Assistant?

In calitate de ingrijitor la domiciulul varstincilor va trebui sa furnizezi servicii de „personal care” principalele indatoriri fiind.

 • asigurarea confortului persoanelor;
 • contribuirea la acordarea de ajutor;
 • asigurarea conditiilor igienico-sanitare;
 • supravegherea starii de sanatate a persoanelor;
 • respectarea programului de lucru conform reglementarilor aplicabile;
 • respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale;
 • ajutor in mobilizare si transport;
 • ajutor in gestionarea resurselor alocate;
 • completarea fiselor conform fisei postului;
 • ajutor pentru sustinerea unei atmosfere placate;
 • ajutor in activitatile de zi cu zi conform fisei postului de la locuri de munca ingrijire batrani Anglia;
 • participarea la asistarea si ajutarea persoanelor (sa se imbrace, sa manance, sa ia medicamentele dupa prescriptie si igiena);

 

2) Cine va fi angajatorul meu daca voi decide sa lucrez ca si ingrijitor persoane varstnice la domiciliu in Marea Britanie:

Serviciile de ingrijire persoane varstnice la domiciliu sunt furnizate de compania britanica Work Experience Ltd prin intermediul propriei agentii A1 Care din orasul Bournemouth, judetul Dorset.

Joburile de Live-in Care si Domiciliary Care denumite Home Care Services pe care compania A1 Care le pune la dispozitie sunt preponderent in zona de Sud a Angliei, Dorset, orasele: BournemouthPooleChristchurchDorchester, insa la cerere putem asigura plasamente si in alte orase.

 

3) Trebuie sa am experienta anterioara in ingrijirea persoanelor varstnice ?

Compania noastra dispune de trainer propriu care va furniza toate cursurile necesare pentru a putea lucra in conditii de siguranta si a furniza servicii de calitate clientilor nostri. In urma cursului o sa primiti o diploma recunoscuta pe tot teritoriul UK.

Cursul se efecteaza la sediul nostru din Marea Britanie pe durata a 3 zile (refreshment course) pentru cei care au lucrat in domeniu si 5 zile pentru cei care nu au mai avut deloc experienta. Se ofera cazare gratuita pe perioada cursului.

E important insa sa aveti un nivel cel putin conversational al limbii engleze atat pentru a putea comunica in mod corespunzator cu clientii cat si pentru a urma cursurile obligatorii inaintea inceperii contractului.

 

4) Care sunt detaliile ofertei pentru Live-in Care sau Domiciliary Carer in Marea Britanie:

Pentru Live-in Care (ingrijire si sedere permanenta in casa cu pacientul) salariul incepe de la 500 lire/saptamana si poate ajunge pana la 700 lire/saptamana, ceea ce inseamna salarii de la 2000 la peste 3000 lire pe luna.

Cazare si masa incluse, gratuit.

Se ofera 2 ore libere/zi si 8 ore de somn in camera proprie si 7 zile libere dupa fiecare 2 luni de contract.

Durata contractului poate varia in functie de dorintele fiecarui candidat.

Pentru Domiciliary Care (vizita zilnica la mai multi pacienti, intre 4 si 14 ore lucratoare/zi, la alegere) salariul incepe de la 8,5 lire/ora si poate ajunge pana la 10 lire/ora dupa ce acumulati experienta.

Pentru transport vi se pune la dispozitie gratuit un autoturism sau puteti folosi transportul in comun. Numarul zilelor lucratoate pe saptamana si numarul orelor lucratoare pe zi le alegeti dvs.

In functie de program salariul incepe de la minim 1200 lire/luna la programul minim de 35 ore/saptamana (5 ore/zi) iar pentru cei care sunt dispusi la ore in plus salariul creste in functie de programul ales, media este undeva la 10-12 ore/zi 100 lire/zi, 2500lire/luna.

Beneficii:

 • Contract de munca cu o companie britanica, suport perament din partea echipei noastre din   UK;
 • Garantat 28 de zile concediu platit pe an;
 • Casigurata contra cost (£70-£80/saptamana), chiria retinuta din salariu;
 • Ajutor pentru obtinerea NINo, Cont bancar, Personal GP, cursuri de engleza, inregistrare la NMC pentru asistentele medicale;
 • Banii de transport returnati dupa 3 luni de contract;
 • Posibilitatea de a avansa in companie (aproape toti managerii au inceput ca si ingrijitori);
 • Integrarea in comunitatea de romani din zona unde veti fi repartizat;
 • Contracte pentru membri familiei/prieteni in hospitality / logistics industry;
 • Fiecare persoana va avea la inceput alaturi de ea un ingrijitor cu vechime si experienta in cadrul companiei, care sa o indrume.
 • Zero comisioane sau alte costuri ascunse.

 

5) Care este procedura de a obtine un job de Live-in Care sau Domiciliary Carer in Marea Britanie:

Pasul 1:

Primul lucru pe care fiecare candidat trebuie sa il faca este o autoanaliza cat mai obiectiva asupra ceea ce presupune munca de ingrijitor persoane varstnice: compansiune, daruire, dorinta de a ajuta persoanele aflate in suferinta, disponibilitatea la relocare in strainatate, cunostintele de limba engleza, etc. Toate aceste detalii impreuna cu experienta profesionala si cea educationala vor trebuie completate in cadrul aplicatiei online de pe site-ul nostru la jobs.workexperience.ro.

Pasul 2:

Odata completata aplicatia pentru jobul de Live-in Carer sau Domiciliary Carer, un consultant al Work Experience va lua legatura cu tine in maxim 24 de ore pentru a-ti verifica aplicatia, nivelul de limba engleza si ati prezenta lista de oferte curente.

Analizam cu atentie profilul fiecarui candidat pentru a ne asigura ca plasamentul propus va fi conform experientei si dorintelor acestuia. Avand propriul management in UK, oferim sustinere si suport prompt din partea echipei noastre bine sudate care va fi alaturi de tine zi de zi chiar in zona unde veti lucra !

Pasul 3:

Aplicantii acceptati in acest program vor semna 2 contracte: unul pe limba romana si unul pe limba engleza care vor fi explicate in detaliu de consultantii Work Experience.

Pasul 4:

Stabilim detaliile plecarii: in acest stadiu veti avea detaliile de cazare, persoana care va asteapta in UK si toate informatiile legate de itinerar: bilet de avion, autocar si modul cum va veti intalni cu reprezentantul nostru.

Pentru inscriere, acceseaza sectiunea jobs.workexperience.ro sau ia legatura cu consultantul nostru:

Alina Damian Tel:/Whatsapp +40-731-332345, email medical@workexperience.ro

Aplicanti

 • Consultantul nostru va deveni consilierul personal in cariera dvs, oferidu-va cele mai bune indrumari pe plan profesional.
 • Consilierii nostri cunosc foarte bine piata muncii din Europa si America, fiecare dintre ei fiind anterior beneficiarul unui plasament in strainatate.
 • Oferind solutii pentru toate sectoarele majore ale economiei, Work Experience ajuta la construirea viitorului fiecarui aplicant tinand cont de obiectivele acestuia.

Angajatori

 • Scopul nostru este sa furnizam clientilor cel mai profesional si personalizat serviciu, adaptat fiecarei nevoi.
 • Oferim partenerilor nostri intreaga experienta acumulata in cei peste 10 ani de activitate HR in Estul Europei.
 • Preluam efortul clientilor nostri de a angaja persoana potrivita la locul potrivit.