Locuri de munca in strainatate prin contracte de munca legale, fara comisoane.

Research Recruitment

Research Recruitment este destinat clientilor Work Experience care doresc sa recruteze personal la nivel de management, solicita un anumit tip de candidat, cu o anumita pregatire si background profesional. De obicei companiile angajatoare care apeleaza la acest tip de recrutare doresc sa isi pastreze confidentialitatea.

Work Experience va furniza o lista detaliata cu posibilii candidati in minim trei saptamani de la data preluarii oficiale a solicitarii primita de la client, insa procesul de „executive search” poate dura si pana unul sau doi ani.

Research Recruitment

Obiectivul Research Recruitment este acela de a asigura clientul ca prin headhunting, si alte strategii propri de recrutare, consultantii nostri vor reusi sa ajunga la cei mai buni candidati de pe piata pe care ii vor convinge sa accepte oferta propusa.

Recent, Research Recruitment este folosit de clientii nostri si pentru a culege informatii din piata referitoare la potentialul competitorilor in acest fel permitand sa isi stabileasca obiectivele si asteptarile de la potentialul propriilor angajati.

Aplicanti

  • Consultantul nostru va deveni consilierul personal in cariera dvs, oferidu-va cele mai bune indrumari pe plan profesional.
  • Consilierii nostri cunosc foarte bine piata muncii din Europa si America, fiecare dintre ei fiind anterior beneficiarul unui plasament in strainatate.
  • Oferind solutii pentru toate sectoarele majore ale economiei, Work Experience ajuta la construirea viitorului fiecarui aplicant tinand cont de obiectivele acestuia.

Angajatori

  • Scopul nostru este sa furnizam clientilor cel mai profesional si personalizat serviciu, adaptat fiecarei nevoi.
  • Oferim partenerilor nostri intreaga experienta acumulata in cei peste 10 ani de activitate HR in Estul Europei.
  • Preluam efortul clientilor nostri de a angaja persoana potrivita la locul potrivit.