Locuri de munca in strainatate prin contracte de munca legale, fara comisoane.

Termeni si conditii

Definitii

Termenii workexperience.ro, site-ul, Site-ul Work Experience LTD, site-ul www.workexperience.ro, Work Experience, Compania Work Experience reprezinta firma Work Experience LTD, numar de inregistrare 8244857, VAT GB 272 6077 94, si serviciile sale oferite prin site-ul www.workexperience.ro. Work Experience LTD are sediul social in Marea Britanie, 24 Benjamin Road, Poole, Dorset, BH15 4QU. Sediul legal poate fi contactat la nr +44(0)1202 798868

Termenul Platforma WE reprezinta pagina web www.workexperience.ro si subdomeniul jobs.workexperience.ro.

Prin termenul Utilizatorul, Aplicantul, Clientul intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.workexperience.ro, indiferent de motiv.

Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii", "Utilizarea site-ului","Termeni si conditiii de utilizare a site-ului","Oferte de munca","Locuri de Munca","Contracte de munca" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplica site-ului www.workexperience.ro, serviciilor si continutului acestuia. Site-ul, serviciile si continutul www.workexperience.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile specificate in acest document, nu folositi site-ul www.workexperience.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. SC WORK EXPERIENCE SRL, numita in continuare "Compania", poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului www.workexperience.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor

Platforma WE ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse, continut si instrumente online care includ: oferte de locuri de munca, sfaturi legate de cariera, informatii legate de redactarea de documente (curriculum vitae, scrisori de intentie, formular de aplicare, etc), informatii despre vize sau proceduri de emigrare. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii pot include si buletine informative sau newsletter, existand insa optiunea automata de a renunta la astfel de mesaje sau manuala prin trimiterea unui email la adresa webmaster@workexperience.ro.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt", iar www.workexperience.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate. De asemenea informatiile prezentate pe prezentul site, referitoare la programele prezentate sint bazate pe traduceri din site-urile companiilor partenere si nu presupun asumarea responsabilititatii "Companiei" pentru informatiile postate. Decizia de utilizare sau nu a informatiilor prezentate revine in exclusivitate "Clientului". Scopul informatiilor este unul pur informativ ele nu atrag raspunderea juridica a "Companiei". "Clientul" este cel care isi alege singur oferta de munca dorita, pe propria raspundere, avand grija ca oferta aleasa sa corespunda cu experientele si profilul fiecaruia. "Compania" actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans informatiile furnizate de catre acestia. "Compania" nu isi asuma responsabilitatea pentru decizia clientului referitoare la oferta de munca aleasa si activitatea acestuia ce deriva din aceasta.

Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul www.workexperience.ro, va obligati sa: 1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si 2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC WORK EXPERIENCE SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului www.workexperience.ro.

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de companie. Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri : a) sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv; b) sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica; c) sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala; d) sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie; e) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate); f) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop; g) avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema; h) promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush"; i) posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.) www.workexperience.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate. www.workexperience.ro isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta.

Informatii pentru utilizatori

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca www.workexperience.ro poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare. Www.workexperience.ro nu va divulga unei terte persoane numele, adresa , adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara. Www.workexperience.ro isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre SC WORK EXPERIENCE SRL catre un tert implicat.

Contul, parola si securitatea datelor

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati www.workexperience.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs. SC WORK EXPERIENCE SRL, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. SC WORK EXPERIENCE SRL poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile www.workexperience.ro, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca SC WORK EXPERIENCE SRL poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-ului www.workexperience.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile www.workexperience.ro. Mai mult, SC WORK EXPERIENCE SRL nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul www.workexperience.ro.

Utilizarea materialelor

SC WORK EXPERIENCE SRL va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul www.workexperience.ro (situl web) doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea SC WORK EXPERIENCE SRL. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a SC WORK EXPERIENCE S.R.L, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale. Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre SC WORK EXPERIENCE SRL accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site

SC WORK EXPERIENCE SRL nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti oricarui site al www.workexperience.ro. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati SC WORK EXPERIENCE SRL permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener SC WORK EXPERIENCE SRL. Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Responsabilitatile www.workexperience.ro

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, www.workexperience.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor www.workexperience.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, www.workexperience.ro (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele. Www.workexperience.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane fizice sau juridice pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte. Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. SC WORK EXPERIENCE SRL nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

Limitarea responsabilitatii

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca SC WORK EXPERIENCE SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca SC WORK EXPERIENCE SRL a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului www.workexperience.ro; b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra; c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului www.workexperience.ro; d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
a. utilizarea serviciilor site-ului www.workexperience.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
b. SC WORK EXPERIENCE SRL nu ofera nici o garantie ca:
b.1. serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
b.2. serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
b.3. orice eroare de program va fi corectata;
c. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de SC WORK EXPERIENCE SRL se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Generalitati

Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si SC WORK EXPERIENCE SRL in privinta utilizarii site-ului www.workexperience.ro. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina. Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si SC WORK EXPERIENCE SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului www.workexperience.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si SC WORK EXPERIENCE SRL sau site-urilor sale. Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii SC WORK EXPERIENCE SRL sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si SC WORK EXPERIENCE SRL vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

Navigand pe acest site va exprimati acordul expres privind prelucrarea datelor mele personale de catre Work Experience si partenerii sai din Romania sau strainatate, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca Work Experience sa divulge unei terte persoane sau institutii anumite informatii continute in acest formular. De asemenea sunteti de acord sa primeti materiale informative si/sau publicitare prin orice mijloace de comunicare din partea Work Experience si a partenerilor sai din Romania sau strainatate. Work Experience se obliga sa respecte toate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001. Ati luat la cunostinta de faptul ca va puteti exercita toate drepturile – de acces la date de interventie, opozitie – prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

POLITICA DE CONFIDEN╚ÜIALITATE A DATELOR

Societatea prelucreaz─â o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor, Platforma WE

Aceasta politica de confiden╚Ťialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt op╚Ťiunile dvs. în leg─âtura cu aceste prelucr─âri, precum ╚Öi modul în care Noi vom respecta drepturile pe care le ave╚Ťi în calitate de persoana vizata conform legisla╚Ťiei privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

Înc─â de la înfiin╚Ťare, www.workexperience.ro ╚Öi-a dorit s─â colecteze cât mai pu╚Ťine date personale de la utilizatori, iar în pu╚Ťinele cazuri în care acestea s-au colectat, s-a încercat minimizarea ╚Öi anonimizarea lor.

www.workexprience.ro colecteaz─â minimum de date posibil necesar func╚Ťionarii siteului. Pentru utilizatorii care nu au cont ╚Öi acceseaz─â www.workexprience.ro pentru a diverse informatii, noi nu colectam nimic. Pentru utilizatorii care nu au cont www.workexprience.ro colectam doar informatiile furnizate de fiecare utilizator in cadrul aplicatiei online. Utilizatorii pot oricand:

s─â aib─â acces la datele lor;

s─â poat─â face modific─âri la datele lor personale;

să poată cere ștergerea din baza ta de date;

s─â cear─â restric╚Ťionarea accesului la datele lor personale;

să-și porteze datele personale.

www.workexprience.ro nu a înstr─âinat ╚Öi nu va înstr─âina c─âtre ter╚Ťi niciodat─â aceste date. Dac─â dori╚Ťi ╚Ötergerea tuturor datelor colectate de www.workexprience.ro despre Dumneavoastr─â, trimite╚Ťi un mail la webmaster@workexperience.ro ╚Öi ne vom ocupa cu celeritate de acest lucru.

În cazul newsletter-ului, te poti dezabona oricand prin linkul afi╚Öat la finalul newsletterului sau printr-un e-mail trimis pe adresa mea de e-mail webmaster@workexperience.ro, cu subiectul ”Dezabonare”.

Cine este responsabil de prelucrarea datelor dvs.?

Work Experience SRL., cu sediul în Baia Mare, Strada Ion Slavici 3/29, România, este operatorul datelor cu caracter personal, conform legisla╚Ťiei privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal inclusiv GDPR, în ceea ce prive╚Öte datele cu caracter personal ale Utilizatorilor colectate ╚Öi prelucrate prin intermediul Platforma WE.

Pentru activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal Societatea ╚Öi-a desemnat nu responsabil cu protec╚Ťia datelor (Data Protection Officer sau DPO) care poate fi contactat folosind urm─âtoarele date de contact:

Responsabilul cu Protec╚Ťia Datelor: Adresa Aleea Expozitiei nr 1, Baia Mare, Romania Email: webmaster@workexperience.ro Telefon: +40-262-221222

Ce date prelucram?

Prelucram urm─âtoarele categorii de date cu caracter personal:

Date pe care le furniza╚Ťi în mod direct

Crearea contului de Utilizator

Atunci când v─â crea╚Ťi un cont de Utilizator, trebuie s─â ne furniza╚Ťi o serie de date, cum ar fi nume, prenume, adresa de e-mail/ nr. telefon mobil, vârsta, calitatea pe care o ave╚Ťi în cadrul societ─â╚Ťii, etc.

Datele din profilul de Utilizator înregistrat

Pute╚Ťi s─â include╚Ťi o serie de informa╚Ťii în profilul dvs. de utilizator, precum ╚Öi în CV-urile care fac parte din contul dvs. de Utilizator cum ar fi studiile, experienta profesionala, aptitudini, fotografii, preferin╚Ťe privind locul de munca dorit, informa╚Ťii privind etc.

Alte date pe care le furniza╚Ťi în mod direct când utiliza╚Ťi Platforma WE sau interac╚Ťiona╚Ťi cu unul din consultantii Work Experience.

Date colectate sau generate de noi ca urmare a interac╚Ťiunii dvs. cu Platforma WE.

Înregistr─âm în jurnal informa╚Ťii despre când v-ati logat in contul dvs de utilizator, cand v-a╚Ťi actualizat CV-ul, dac─â a╚Ťi aplicat sau nu la un job.

De ce v─â prelucram datele cu caracter personal?

În cele ce urmeaz─â v─â vom informa cu privire la scopurile pentru care colectam ╚Öi prelucram datele dvs cu caracter personal, precum ╚Öi cu privire la temeiul legal pentru prelucrarea datelor.

Dac─â dori╚Ťi s─â v─â bucura╚Ťi de toate facilit─â╚Ťile oferite de Platforma WE, trebuie s─â v─â crea╚Ťi un cont de Utilizator. Contul de Utilizator v─â permite s─â accesa╚Ťi o serie de Servicii dedicate Utilizatorilor cum ar fi s─â v─â crea╚Ťi un CV, s─â aplica╚Ťi la un job, s─â vizualiza╚Ťi anun╚Ťuri de angajare, s─â primi╚Ťi anun╚Ťuri ╚Öi alerte în leg─âtura cu anun╚Ťurile de recrutare publicate de Utilizatorii Recrutori etc. Temeiul juridic: art. 6(1)(b) GDPR – încheierea ╚Öi executarea contractului.

Putem de asemenea s─â folosim o serie de date pe care ni le furniza╚Ťi pentru a optimiza, a v─â face sugestii de locuri de munca sau sugestii pentru a v─â completa CV-ul. De asemenea, folosim datele pe care le primim de la Utilizatorii pentru a crea facilit─â╚Ťi de filtrare a Utilizatorilor pe diverse criterii de interes pentru partenerii nostri. Temeiul juridic: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim. Avem un interes legitim pentru a ne îmbun─ât─â╚Ťi Serviciile ╚Öi de furniza sugestii / sfaturi Utilizatorilor Candida╚Ťi pentru a maximiza succesul Serviciilor noastre. Totodat─â, dorim s─â asiguram un serviciu de c─âutare a indicatorilor cat mai eficient pentru Utilizatorii Recrutori.

Gestiunea rela╚Ťiilor cu Utilizatorii ╚Öi suport

Prelucram o serie de date cu caracter personal pentru scopul gestiunii rela╚Ťiilor cu Utilizatorii Platformei WE spre exemplu atunci când ne contacteaz─â cu diverse întreb─âri sau solicit─âri privind func╚Ťionalit─â╚Ťile Platformei WE, disfunc╚Ťionalit─â╚Ťi ale Platformei WE sau erori. Temeiul juridic: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim constând în interesul nostru de a asigura servicii adecvate tuturor Utilizatorilor.

Furnizarea de comunic─âri privind Serviciile

Utilizatorii pot primi diverse comunic─âri de la consultantii Work Experience care ╚Ťin de furnizarea Serviciilor (e.g. dac─â CV-ul a fost vizualizat de vreun partener al Work Experience, joburi salvate care expira, alerte privind necesitatea de actualizare a CV-ului, alerte privind interviuri programate, etc.). Prelucram aceste date pe baza interesului nostru legitim art. 6(1)(f) GDPR. Consideram ca interesul nostru legitim nu aduce atingere drepturilor ╚Öi intereselor persoanelor vizate întrucât comunic─ârile sunt legate strâns de furnizarea Serviciilor solicitate. Totodat─â, oferim posibilitatea Utilizatorilor s─â dezactiveze oricând aceste comunic─âri din set─ârile aferente contului de Utilizator.

Analize ╚Öi statistici privind func╚Ťionarea Platforma WE, cookies ╚Öi tehnologii similare

Putem folosi datele cu caracter personal pe care le furnizeaz─â Utilizatorii sau pe care le colectam în contextul utiliz─ârii Serviciilor pentru scopul efectu─ârii unor analize ╚Öi statistici privind Serviciile noastre, inclusiv a modului în care func╚Ťioneaz─â Platforma WE. Temeiul juridic pentru o astfel de prelucrare este: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim. Analizele ╚Öi statisticile pe care le facem ne ajuta s─â în╚Ťelegem mai bine cum am putea s─â îmbun─ât─â╚Ťim Serviciile noastre sau func╚Ťionalit─â╚Ťile Platformei eJobs.

În efectuarea analizelor ╚Öi statisticilor utilizam de asemenea cookies ╚Öi alte tehnologii similare conform Politicii privind Cookies. În func╚Ťie de tipologia cookie-urilor utilizate ╚Öi a tehnologiilor similare temeiul juridic este: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim pentru cookies necesare ╚Öi func╚Ťionale sau art. 6(1)(a) GDPR – consim╚Ť─âmânt pentru cookie-urile de analiza, tracking ╚Öi publicitate comportamentala.

Ap─ârarea drepturilor ╚Öi intereselor în justi╚Ťie

De asemenea, putem s─â prelucram date cu caracter personal pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept în justi╚Ťie în cadrul unei proceduri în fata unei instante, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri oficiale în care este implicata Societatea (Temei juridic: art. 6(1)(f) GDPR – ap─ârarea drepturilor ╚Öi intereselor operatorului)

Cat p─âstram datele?

P─âstr─âm datele dvs cu caracter personal cat este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind reten╚Ťia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile.

În general, Datele Utilizatorilor sunt p─âstrate atât timp cat acesta are un cont de Utilizator în Platforma WE. Datele cu caracter personal vor fi ╚Öterse dac─â Utilizatorul Candidat solicita dezactivarea ╚Öi ╚Ötergerea contului la adresa websmaster@workexperience.ro. De asemenea fiecare utilizator are posibilitatea editarii datelor personale oricand prin logarea in contul propriu.

Ce drepturi ave╚Ťi în calitate de persoana vizata?

Conform legii, v─â sunt recunoscute urm─âtoarele drepturi în calitate de persoana vizata:

a.  Dreptul de acces: pute╚Ťi ob╚Ťine de la noi confirmarea ca prelucram datele dvs. personale, precum ╚Öi informa╚Ťii privind specificul prelucr─ârii

b.  Dreptul de a corecta datele: pute╚Ťi s─â ne solicita╚Ťi s─â modificam datele dvs. personale incorecte ori, dup─â caz, completarea datelor care sunt incomplete.

c.  Dreptul la ╚Ötergere: pute╚Ťi solicita ╚Ötergerea datelor personale atunci când: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat ╚Öi le prelucram; (ii) v-a╚Ťi retras consim╚Ť─âmântul pentru prelucrarea datelor ╚Öi noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie ╚Öterse conform legisla╚Ťiei relevante.

d.  Retragerea consim╚Ť─âmântului ╚Öi dreptul de opozi╚Ťie: pute╚Ťi s─â v─â retrage╚Ťi oricând consim╚Ť─âmântul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consim╚Ť─âmânt.

e.  Restric╚Ťionare: în anumite condi╚Ťii pute╚Ťi solicita restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor dvs. personale

f.  Dreptul la portabilitatea datelor: în m─âsura în care prelucram datele prin mijloace automate, pute╚Ťi s─â ne solicita╚Ťi, în condi╚Ťiile legii, s─â furnizam datele dvs. într-o forma structurata, utilizata frecvent ╚Öi care poate fi citita în mod automat. Dac─â ne solicita╚Ťi acest lucru, putem s─â transmitem datele dvs. unei alte entit─â╚Ťi, dac─â este posibil din punct de vedere tehnic.

g.  Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere: ave╚Ťi dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucr─ârii datelor în cazul în care considera╚Ťi ca v-au fost înc─âlcate drepturile:

Autoritatea Na╚Ťional─â pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din România

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod po╚Ötal 010336 Bucure╚Öti, România

anspdcp@dataprotection.ro