Termeni si conditii

Definitii

Termenii workexperience.ro, site-ul, Site-ul Work Experience LTD, site-ul www.workexperience.ro, Work Experience, Compania Work Experience reprezinta firma Work Experience LTD, numar de inregistrare 8244857, VAT GB 272 6077 94, si serviciile sale oferite prin site-ul www.workexperience.ro. Work Experience LTD are sediul social in Marea Britanie, 24 Benjamin Road, Poole, Dorset, BH15 4QU. Sediul legal poate fi contactat la nr +44(0)1202 798868

Termenul Platforma WE reprezinta pagina web www.workexperience.ro si subdomeniul jobs.workexperience.ro.

Prin termenul Utilizatorul, Aplicantul, Clientul intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.workexperience.ro, indiferent de motiv.

Termenii “Regulament”, “Acord”, “Contract”, “Termeni si conditii”, “Utilizarea site-ului”,”Termeni si conditiii de utilizare a site-ului”,”Oferte de munca”,”Locuri de Munca”,”Contracte de munca” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplica site-ului www.workexperience.ro, serviciilor si continutului acestuia. Site-ul, serviciile si continutul www.workexperience.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile specificate in acest document, nu folositi site-ul www.workexperience.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati “Termenii si Conditiile” noastre. SC WORK EXPERIENCE SRL, numita in continuare “Compania”, poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi “Termenii si Conditiile” deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului www.workexperience.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor

Platforma WE ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse, continut si instrumente online care includ: oferte de locuri de munca, sfaturi legate de cariera, informatii legate de redactarea de documente (curriculum vitae, scrisori de intentie, formular de aplicare, etc), informatii despre vize sau proceduri de emigrare. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii pot include si buletine informative sau newsletter, existand insa optiunea automata de a renunta la astfel de mesaje sau manuala prin trimiterea unui email la adresa webmaster@workexperience.ro.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite “asa cum sunt”, iar www.workexperience.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate. De asemenea informatiile prezentate pe prezentul site, referitoare la programele prezentate sint bazate pe traduceri din site-urile companiilor partenere si nu presupun asumarea responsabilititatii “Companiei” pentru informatiile postate. Decizia de utilizare sau nu a informatiilor prezentate revine in exclusivitate “Clientului”. Scopul informatiilor este unul pur informativ ele nu atrag raspunderea juridica a “Companiei”. “Clientul” este cel care isi alege singur oferta de munca dorita, pe propria raspundere, avand grija ca oferta aleasa sa corespunda cu experientele si profilul fiecaruia. “Compania” actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans informatiile furnizate de catre acestia. “Compania” nu isi asuma responsabilitatea pentru decizia clientului referitoare la oferta de munca aleasa si activitatea acestuia ce deriva din aceasta.

Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul www.workexperience.ro, va obligati sa: 1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si 2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC WORK EXPERIENCE SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului www.workexperience.ro.

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de companie. Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri : a) sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv; b) sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica; c) sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala; d) sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie; e) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate); f) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, “junk mail”, “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop; g) avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema; h) promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri “crush”; i) posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.) www.workexperience.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate. www.workexperience.ro isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta.

Informatii pentru utilizatori

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca www.workexperience.ro poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare. Www.workexperience.ro nu va divulga unei terte persoane numele, adresa , adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara. Www.workexperience.ro isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre SC WORK EXPERIENCE SRL catre un tert implicat.

Contul, parola si securitatea datelor

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati www.workexperience.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs. SC WORK EXPERIENCE SRL, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. SC WORK EXPERIENCE SRL poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile www.workexperience.ro, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca SC WORK EXPERIENCE SRL poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-ului www.workexperience.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile www.workexperience.ro. Mai mult, SC WORK EXPERIENCE SRL nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul www.workexperience.ro.

Utilizarea materialelor

SC WORK EXPERIENCE SRL va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul www.workexperience.ro (situl web) doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea SC WORK EXPERIENCE SRL. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a SC WORK EXPERIENCE S.R.L, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale. Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre SC WORK EXPERIENCE SRL accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site

SC WORK EXPERIENCE SRL nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti oricarui site al www.workexperience.ro. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati SC WORK EXPERIENCE SRL permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener SC WORK EXPERIENCE SRL. Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Responsabilitatile www.workexperience.ro

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, www.workexperience.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor www.workexperience.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, www.workexperience.ro (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele. Www.workexperience.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane fizice sau juridice pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte. Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. SC WORK EXPERIENCE SRL nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

Limitarea responsabilitatii

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca SC WORK EXPERIENCE SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca SC WORK EXPERIENCE SRL a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului www.workexperience.ro; b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra; c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului www.workexperience.ro; d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
a. utilizarea serviciilor site-ului www.workexperience.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul “asa cum sunt” sau “asa cum sunt disponibile”.
b. SC WORK EXPERIENCE SRL nu ofera nici o garantie ca:
b.1. serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
b.2. serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
b.3. orice eroare de program va fi corectata;
c. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de SC WORK EXPERIENCE SRL se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Generalitati

Daca vreo prevedere din acest capitol “Termeni si conditii” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale “Termeni si conditii”, acestea ramanand in vigoare. Acesti “Termeni si conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si SC WORK EXPERIENCE SRL in privinta utilizarii site-ului www.workexperience.ro. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina. Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si SC WORK EXPERIENCE SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului www.workexperience.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si SC WORK EXPERIENCE SRL sau site-urilor sale. Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii SC WORK EXPERIENCE SRL sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si SC WORK EXPERIENCE SRL vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

Navigand pe acest site va exprimati acordul expres privind prelucrarea datelor mele personale de catre Work Experience si partenerii sai din Romania sau strainatate, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca Work Experience sa divulge unei terte persoane sau institutii anumite informatii continute in acest formular. De asemenea sunteti de acord sa primeti materiale informative si/sau publicitare prin orice mijloace de comunicare din partea Work Experience si a partenerilor sai din Romania sau strainatate. Work Experience se obliga sa respecte toate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001. Ati luat la cunostinta de faptul ca va puteti exercita toate drepturile – de acces la date de interventie, opozitie – prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR

Societatea prelucrează o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor, Platforma WE

Aceasta politica de confidențialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt opțiunile dvs. în legătura cu aceste prelucrări, precum și modul în care Noi vom respecta drepturile pe care le aveți în calitate de persoana vizata conform legislației privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

Încă de la înființare, www.workexperience.ro și-a dorit să colecteze cât mai puține date personale de la utilizatori, iar în puținele cazuri în care acestea s-au colectat, s-a încercat minimizarea și anonimizarea lor.

www.workexprience.ro colectează minimum de date posibil necesar funcționarii siteului. Pentru utilizatorii care nu au cont și accesează www.workexprience.ro pentru a diverse informatii, noi nu colectam nimic. Pentru utilizatorii care nu au cont www.workexprience.ro colectam doar informatiile furnizate de fiecare utilizator in cadrul aplicatiei online. Utilizatorii pot oricand:

 • să aibă acces la datele lor;
 • să poată face modificări la datele lor personale;
 • să poată cere ștergerea din baza ta de date;
 • să ceară restricționarea accesului la datele lor personale;
 • să-și porteze datele personale.

www.workexprience.ro nu a înstrăinat și nu va înstrăina către terți niciodată aceste date. Dacă doriți ștergerea tuturor datelor colectate de www.workexprience.ro despre Dumneavoastră, trimiteți un mail la webmaster@workexperience.ro și ne vom ocupa cu celeritate de acest lucru.

În cazul newsletter-ului, te poti dezabona oricand prin linkul afișat la finalul newsletterului sau printr-un e-mail trimis pe adresa mea de e-mail webmaster@workexperience.ro, cu subiectul ”Dezabonare”.

Cine este responsabil de prelucrarea datelor dvs.?

Work Experience SRL., cu sediul în Baia Mare, Strada Ion Slavici 3/29, România, este operatorul datelor cu caracter personal, conform legislației privind protecția datelor cu caracter personal inclusiv GDPR, în ceea ce privește datele cu caracter personal ale Utilizatorilor colectate și prelucrate prin intermediul Platforma WE.

Pentru activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal Societatea și-a desemnat nu responsabil cu protecția datelor (Data Protection Officer sau DPO) care poate fi contactat folosind următoarele date de contact:

Responsabilul cu Protecția Datelor: Adresa Aleea Expozitiei nr 1, Baia Mare, Romania Email: webmaster@workexperience.ro Telefon: +40-262-221222

Ce date prelucram?

Prelucram următoarele categorii de date cu caracter personal:

Date pe care le furnizați în mod direct

Crearea contului de Utilizator

Atunci când vă creați un cont de Utilizator, trebuie să ne furnizați o serie de date, cum ar fi nume, prenume, adresa de e-mail/ nr. telefon mobil, vârsta, calitatea pe care o aveți în cadrul societății, etc.

Datele din profilul de Utilizator înregistrat

Puteți să includeți o serie de informații în profilul dvs. de utilizator, precum și în CV-urile care fac parte din contul dvs. de Utilizator cum ar fi studiile, experienta profesionala, aptitudini, fotografii, preferințe privind locul de munca dorit, informații privind etc.

Alte date pe care le furnizați în mod direct când utilizați Platforma WE sau interacționați cu unul din consultantii Work Experience.

Date colectate sau generate de noi ca urmare a interacțiunii dvs. cu Platforma WE.

Înregistrăm în jurnal informații despre când v-ati logat in contul dvs de utilizator, cand v-ați actualizat CV-ul, dacă ați aplicat sau nu la un job.

De ce vă prelucram datele cu caracter personal?

În cele ce urmează vă vom informa cu privire la scopurile pentru care colectam și prelucram datele dvs cu caracter personal, precum și cu privire la temeiul legal pentru prelucrarea datelor.

Dacă doriți să vă bucurați de toate facilitățile oferite de Platforma WE, trebuie să vă creați un cont de Utilizator. Contul de Utilizator vă permite să accesați o serie de Servicii dedicate Utilizatorilor cum ar fi să vă creați un CV, să aplicați la un job, să vizualizați anunțuri de angajare, să primiți anunțuri și alerte în legătura cu anunțurile de recrutare publicate de Utilizatorii Recrutori etc. Temeiul juridic: art. 6(1)(b) GDPR – încheierea și executarea contractului.

Putem de asemenea să folosim o serie de date pe care ni le furnizați pentru a optimiza, a vă face sugestii de locuri de munca sau sugestii pentru a vă completa CV-ul. De asemenea, folosim datele pe care le primim de la Utilizatorii pentru a crea facilități de filtrare a Utilizatorilor pe diverse criterii de interes pentru partenerii nostri. Temeiul juridic: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim. Avem un interes legitim pentru a ne îmbunătăți Serviciile și de furniza sugestii / sfaturi Utilizatorilor Candidați pentru a maximiza succesul Serviciilor noastre. Totodată, dorim să asiguram un serviciu de căutare a indicatorilor cat mai eficient pentru Utilizatorii Recrutori.

Gestiunea relațiilor cu Utilizatorii și suport

Prelucram o serie de date cu caracter personal pentru scopul gestiunii relațiilor cu Utilizatorii Platformei WE spre exemplu atunci când ne contactează cu diverse întrebări sau solicitări privind funcționalitățile Platformei WE, disfuncționalități ale Platformei WE sau erori. Temeiul juridic: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim constând în interesul nostru de a asigura servicii adecvate tuturor Utilizatorilor.

Furnizarea de comunicări privind Serviciile

Utilizatorii pot primi diverse comunicări de la consultantii Work Experience care țin de furnizarea Serviciilor (e.g. dacă CV-ul a fost vizualizat de vreun partener al Work Experience, joburi salvate care expira, alerte privind necesitatea de actualizare a CV-ului, alerte privind interviuri programate, etc.). Prelucram aceste date pe baza interesului nostru legitim art. 6(1)(f) GDPR. Consideram ca interesul nostru legitim nu aduce atingere drepturilor și intereselor persoanelor vizate întrucât comunicările sunt legate strâns de furnizarea Serviciilor solicitate. Totodată, oferim posibilitatea Utilizatorilor să dezactiveze oricând aceste comunicări din setările aferente contului de Utilizator.

Analize și statistici privind funcționarea Platforma WE, cookies și tehnologii similare

Putem folosi datele cu caracter personal pe care le furnizează Utilizatorii sau pe care le colectam în contextul utilizării Serviciilor pentru scopul efectuării unor analize și statistici privind Serviciile noastre, inclusiv a modului în care funcționează Platforma WE. Temeiul juridic pentru o astfel de prelucrare este: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim. Analizele și statisticile pe care le facem ne ajuta să înțelegem mai bine cum am putea să îmbunătățim Serviciile noastre sau funcționalitățile Platformei eJobs.

În efectuarea analizelor și statisticilor utilizam de asemenea cookies și alte tehnologii similare conform Politicii privind Cookies. În funcție de tipologia cookie-urilor utilizate și a tehnologiilor similare temeiul juridic este: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim pentru cookies necesare și funcționale sau art. 6(1)(a) GDPR – consimțământ pentru cookie-urile de analiza, tracking și publicitate comportamentala.

Apărarea drepturilor și intereselor în justiție

De asemenea, putem să prelucram date cu caracter personal pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în justiție în cadrul unei proceduri în fata unei instante, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri oficiale în care este implicata Societatea (Temei juridic: art. 6(1)(f) GDPR – apărarea drepturilor și intereselor operatorului)

Cat păstram datele?

Păstrăm datele dvs cu caracter personal cat este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retenția datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile.

În general, Datele Utilizatorilor sunt păstrate atât timp cat acesta are un cont de Utilizator în Platforma WE. Datele cu caracter personal vor fi șterse dacă Utilizatorul Candidat solicita dezactivarea și ștergerea contului la adresa websmaster@workexperience.ro. De asemenea fiecare utilizator are posibilitatea editarii datelor personale oricand prin logarea in contul propriu.

Ce drepturi aveți în calitate de persoana vizata?

Conform legii, vă sunt recunoscute următoarele drepturi în calitate de persoana vizata:

a.  Dreptul de acces: puteți obține de la noi confirmarea ca prelucram datele dvs. personale, precum și informații privind specificul prelucrării

b.  Dreptul de a corecta datele: puteți să ne solicitați să modificam datele dvs. personale incorecte ori, după caz, completarea datelor care sunt incomplete.

c.  Dreptul la ștergere: puteți solicita ștergerea datelor personale atunci când: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat și le prelucram; (ii) v-ați retras consimțământul pentru prelucrarea datelor și noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie șterse conform legislației relevante.

d.  Retragerea consimțământului și dreptul de opoziție: puteți să vă retrageți oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimțământ.

e.  Restricționare: în anumite condiții puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale

f.  Dreptul la portabilitatea datelor: în măsura în care prelucram datele prin mijloace automate, puteți să ne solicitați, în condițiile legii, să furnizam datele dvs. într-o forma structurata, utilizata frecvent și care poate fi citita în mod automat. Dacă ne solicitați acest lucru, putem să transmitem datele dvs. unei alte entități, dacă este posibil din punct de vedere tehnic.

g.  Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere: aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați ca v-au fost încălcate drepturile:

Autoritatea Națională pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din România

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod poștal 010336 București, România

anspdcp@dataprotection.ro

Date pe care le procesam cand folosesti Work Experience:

 • Cand creezi un cont Work Experience / completezi cv-ul / profilul companiei, stocam infromatiile pe care le dai precum: nume, adresa de e-mail, telefon si alte informatii din CV.
 • Cand folosesti serviciile Work Experience pentru a trimite un mesaj prin mesagerie sau pui comentariu la un job, stocam aceste informatii pe care le creezi.
 • Cand cauti un job sau adaugi un job la favorite, ori cand aplici la un job, procesam informatiile despre aceasta activitate, de ex: cuvintele cheie dupa care cauti.

De ce procesam aceste date?

Procesam aceste date pentru motivele descrise in termeni si conditii, incluzand:

 • Ajuta serviciile noastre pentru a-ti livra un continut util, personalizat si relevant;
 • Imbunatateste calitatea serviciului pe care ti-l oferim + ajuta la crearea unor servicii noi;
 • Imbunatatim securitatea prin protectia impotriva fraudei si abuzurilor;
 • Efectuarea de analize si masuratori pentru a intelege cum sunt folosite serviciile noastre.

Esti in control deplin

In functie de setarile contului, o parte din aceste date sunt asociate contului tau Infomunca si noi tratam aceste date ca fiind date personale. Poti in orice moment sa controlezi aceste stari din pagina de setari sau din pagina CV-ului tau sau prin retragerea consimtamantului per ansamblu, contactandu-ne la adresa de email webmaster@workexperience.ro

Call Now