Locuri de munca in strainatate prin contracte de munca legale, fara comisoane.

Viziune

La Work Experience credem cu tarie ca pentru a indetifica profilul candidatului ideal si a oferi un plus de voloare fiecaruia dintre clientii nostri, trebuie sa tinem cont cu strictete de cerintele acestora, sa ascultam nevoile lor, sa invatam si sa intelegem din obiectivele lor.

De asemenea credem ca de la zambetul de bun venit oferit la receptie pana la inteligenta unor decizii luate de personalul de conducere fiecare este prezent in cadrul unei companii pentru a adauga un plus de valoare si evident un plus de profit.

In viziunea noastra anagajatii de succes creaza companii de succes, iar companiile de succes vor dori tot timpul sa aiba alaturi cei mai buni angajati.

Viziune

.

Aplicanti

  • Consultantul nostru va deveni consilierul personal in cariera dvs, oferidu-va cele mai bune indrumari pe plan profesional.
  • Consilierii nostri cunosc foarte bine piata muncii din Europa si America, fiecare dintre ei fiind anterior beneficiarul unui plasament in strainatate.
  • Oferind solutii pentru toate sectoarele majore ale economiei, Work Experience ajuta la construirea viitorului fiecarui aplicant tinand cont de obiectivele acestuia.

Angajatori

  • Scopul nostru este sa furnizam clientilor cel mai profesional si personalizat serviciu, adaptat fiecarei nevoi.
  • Oferim partenerilor nostri intreaga experienta acumulata in cei peste 10 ani de activitate HR in Estul Europei.
  • Preluam efortul clientilor nostri de a angaja persoana potrivita la locul potrivit.