Locuri de munca in strainatate prin contracte de munca legale, fara comisoane.

Vrei sa lucrezi in UK ca si asistent medical ? Tot ce trebuie sa sti despre PIN si NMC - procedura pas cu pas

In cazul in care iti doresti sa lucrezi in Uk ca si asistent medical, credem ca iti va fi util sa cunosti procedurile de echivalare a statutului de asistent medical si pasii necesari pentru inregistrarea ta in NMC.

Vrei sa lucrezi in UK ca si asistent medical ? Tot ce trebuie sa sti despre PIN si NMC - procedura pas cu pas

0. Certificatul de limba engleza: IELTS Academic luat cu 7,0  la toate categoriile sau OET luat cu B.
1. formularul de la NMC completat si semnat de tine; semnat si stampilat la sectiunea good health de medicul care a eliberat si adeverinta de “apt pentru munca”; semnat si stampilat de oammr la sectiunea “good character”
2. copie legalizata a pasaportului. Daca nu exista pasaport, copie legalizata + traducere a cartii de identitate.
3. copie legalizata a diplomei de asistent medical + traducerea ei
4. copie legalizata a certificatului de casatorie + traducere (DACA e cazul)
5. copie legalizata a certificatului de membru oammr + traducerea lui
6. copie legalizata a planului de invatamant pentru anii de scoala + traducerea lui. E imperativ ca fiecare materie/perioada de practica sa aiba numarul de ore scrise acolo. Se poate trimite si un “form to accompany transcript of training” – completat si stampilat de scoala, care sa aiba un fel de adunare a tuturor orelor din anii de scoala; acest formular NU e obligatoriu, dar e util. Link-ul pentru formularul asta de pe site-ul NMC ofera un fisier gresit, deci pana nu rezolva ei asta, e inutila mentiunea asta.
7. copie legalizata a unui cazier recent (<3 luni) + traducerea lui. Daca dupa 18 ani persoana a trait in alta tara (sau mai multe tari), e nevoie de cazier din fiecare tara.
8. copie legalizata a adeverintei de la oammr care declara faptul ca persoana nu are abateri in munca inregistrate la ei + traducere (“certificate of good character”)
9. adverinta de “apt pentru munca” de la un medic (de familie, medicina muncii sau medicina interna) + traducerea ei
Daca e cazul, pentru cei cu experienta copie legalizata a eventualelor adeverinte de vechime in munca + traducere. Evident, trebuie sa corespunda cu ce e scris la finalul formularului la “previous experience”. DOAR experienta ca asistent medical.
Pentru cei care au terminat scoala inainte de 2010, este nevoie si de un Certificat de Conformitate, eliberat de Ministerul Sanatatii, prin sediile locale OAMMR. Evident, copie legalizata + traducerea ei.

 

Pentru mai multe detalii poti lua legatura cu unul din consultantii nostri la tel: +40-262-221222

Aplicanti

  • Consultantul nostru va deveni consilierul personal in cariera dvs, oferidu-va cele mai bune indrumari pe plan profesional.
  • Consilierii nostri cunosc foarte bine piata muncii din Europa si America, fiecare dintre ei fiind anterior beneficiarul unui plasament in strainatate.
  • Oferind solutii pentru toate sectoarele majore ale economiei, Work Experience ajuta la construirea viitorului fiecarui aplicant tinand cont de obiectivele acestuia.

Angajatori

  • Scopul nostru este sa furnizam clientilor cel mai profesional si personalizat serviciu, adaptat fiecarei nevoi.
  • Oferim partenerilor nostri intreaga experienta acumulata in cei peste 10 ani de activitate HR in Estul Europei.
  • Preluam efortul clientilor nostri de a angaja persoana potrivita la locul potrivit.