Servicii: Data Base Recruitment

work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Gasirea de solutii optime intr-un timp cat mai scurt pentru oportunitatile de afaceri si situatiile neprevazute ce depind de forta de munca, sint probabil cele mai des intalnite situatii intr-un proces de recrutare. Database Recruitment este cel mai rapid serviciu de recrutare, dedicat clientilor Work Experience care doresc recrutarea candidatilor si angajarea lor imediata. Baza noastra de date contine candidati pentru toate nivelele profesionale aflati in cautarea de noi provocari si dezvoltari ale carierei personale.

Serviciul Database Recruitment incepe prin consultari directe cu un reprezentant oficial al Work Experience avand ca princial scop intelegerea cat mai exacta a nevoilor clientilor nostri si stabilirea impreuna cu ei a strategiei de recrutare dorita. In alegerea candidatilor potriviti, nu ne oprim doar la analiza abilitatilor si experientelor acestora, ci tinem cont de trecutul si personalitatea lor. De asemenea incercam sa cunoastem valorile si directiile business-ului fiecarui client pentru a putea stabili impreuna ce abordare va da rezultatele optime. Lucrand in acest fel vom obtine atuurile unei recrutari eficiente pentru business-ul clientilor nostri.

Prin serviciul Database Recruitment, sintem capabili sa oferim in cursul unei singure zile o lista detaliata cu potentiali candidati intervievati si verificati conform specificatiilor stabilite impreuna cu clientii nostri. Work Experience ofera de asemenea posibilitatea clientilor de a intervieva candidatii pe sistemul “no hire no fee” si chiar de a evalua candidatii nostri cu proprii lor angajati sau alti posibili candidati provenind din alte surse.

Inainte de a propune solutia de personal optima gasita, fiecare candidat este atent trecut prin mai multe stagii de recrutare de catre unul din recrutatorii Work Experience. Cand un candidat aplica in baza noastra de date, i se atribuie automat statusul „inregistrat”. Urmand un algoritm intern de recrutare si dand atentie fiecarui detaliu, recrutatorii trec succesiv aplicantii prin urmatoarele faze de recrutare: „in procesare”, „procesat”, „selectat”, „finalizat”.

Sintem constienti de importanta timpului pentru fiecare din clientii nostri, de aceea oferim posibilitatea acestora de cauta in baza de date doar aplicanti „verificati” care deja au trecut etapa de „procesare” facuta de un recrutator Work Experience.

Work Experience isi cunoaste foarte bine aplicantii, reusind sa mentina cu ei o relatie de prietenie in primul rand si apoi una de colaborare. Cei mai multi dintre candidatii nostri au lucrat in strainatate prin unul din programele promovate de noi in USA, UK, Norvegia, Italia, Germania, Elvetia, Grecia, etc. Pe langa CV-uri oferim clientilor documente aditionale relevante care edifica experienta profesionala a fiecarui candidat: diplome, referinte, scrisori de recomandare, poze sau filmari de la locul de munca, certificat medical, cazier sau orice alt document la cerere.

O eventuala plata a serviciilor noastre se va face doar dupa ce candidatii propusi au trecut perioada de proba. Avand incredere in profesionalismul serviciilor pe care le furnizam, oferim de asemenea o perioada de garantie de 3 luni de zile pentru fiecare aplicant propus pentru angajare, perioada in care vom inlocui gratuit in cel mai scurt timp, orice persoana care s-a dovedit incompatibila cu cerintele clientilor nostri.

Folosind serviciul Work Experience Database Recruitment, solutia ta optima de forta de munca se afla la doar cateva click-uri de mouse distanta !