Servicii: HR Outsourcing

work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

HR Outsourcing este destinat clientilor care solicita sa isi externalizeze total sau partial activitatile departamentului de resurse umane.

Obiectivul HR Outsourcing este acela de a creste profitabilitatea clientilor nostri. Acest obiectiv poate fi atins doar oferind mereu servicii de calitate, fiind totodata constienti de responsabilitate pe care o avem fata de clientii nostri.

Serviciile Work Experience de externalizare a resurselor umane ofera clientilor oporunitatea de a economisii bani atat pe termen scurt prin reducerea numarului de personal necesar pentru gestionarea statelor de plata, a contractelor si cartilor de munca, a relatiilor cu institutiile statului, a cheltuielilor de recrutare si alte functii HR cat si pe termen lung prin reducerea spatiului in birouri si dupa caz a chiriilor, a aparaturii si consumabilelor necesare desfasurarii activitatii curente a personalului.

Work Experience intelege ca rolul consultantului nostru este de a forma si implementa continuu cele mai eficiente strategii de resurse umane. Daca functiile HR sint externalizate, stabilitatea este asigurata iar daca nivelul calitatii nu este suficient de bun, clientul poate forta furnizorul ce externalizeaza serviciile sa creasca nivelul de performanta, altfel colaborarea s-ar incheia. Astfel o companie de HR Outsourcing se afla contractual sub presiunea de a implementa in timp cele mai eficiente planuri si te atinge un nivel de calitate al serviciilor cat mai ridicat pentru a putea mentine o relatie de succes cu clientii sai.

Prin serviciul HR Outsourcing, va oferim o gama completa de servicii de management al resurselor umane, preluand astfel sarcinile si raspunderea unui departament foarte important companiei si permitand in acest fel clientilor nostri sa se concentreze pe cresterea profitului din activitatea lor de baza.