Work Experience Marea Britanie - Internship Program

Viata cotidiana ne provoaca nu numai sa gandim si sa actionam la un nivel international dar si sa putem experimenta viata la un nivel global. Tinerii din noua generatie ar trebui sa fie capabili sa exploreze domenii necunoscute, sa invete sa supravietuiasca nu numai cu ajutorul experientei profesionale dar in deosebi cu ajutorul experientei lingvistice, exploatarea de noi teritorii, calatorind si traind in strainatate. Aceste experiente de viata le ofera posibilitatea de angajare la un inalt standard international competitiv.

Work Experience ofera programele la care au visat studentilor si absolventilor, dandu-le sansa pe de o parte de a aprofunda cunostintele de limba engleza, iar pe de alta parte de a castiga o experienta vocationala in Marea Britanie.

Tintele generale a fiecaruia dintre programele Work Experience sunt:

 • posibilitatea studentilor din intreaga lume de a castiga experienta de munca in cadrul unor companii.
 • intensificarea oportunitatilor de angajare in Europa.
 • cresterea constiintei studentilor asupra unei culturi de afaceri internationale
 • imbunatatirea considerabila a nivelului actual al limbii engleze, intr-un mediu professional, in care aptitudinile lingvistice dobandite sunt foarte diferite deseseori de cele din mediul scolar.
 • posibilitatea de a petrece minim 27 pana la 52 de saptamani in Marea Britanie
 • obtinerea unui certificat NCFE - Intermediate Employment Skills Qualification

Work Experience va ofera posibilitatea a doua variante de programe depinzand direct de nivelul de engleza a fiecarui applicant: Professional English Programme si Advance Professional English Program.

Professional English Programme, un program denumit si “sandwich course” este desemnat celor care doresc sa combine studiul cu o perioada de experienta de munca platita denumita internship. Acest program e deschis tuturor nationalitatilor cu un nivel mediu de limba engleza atins pana in momentul primirii plasamentului.

Acest curs se bazeaza pe imbunatatirea abilitatilor conversationale ale limbii engleze. Programul este acreditat de corpul de examinare national recunoscut ”The National Council of Further Education”, iar completarea cu success a acestui program are ca rezultat obtinerea “Intermediate Qualification in Employment Skills”. Plasamentul este comform pregatirii educationale ale studentului.

Conditii de participare:

 • student sau absolvent
 • nivelul limbii engleze cel putin intermediar
 • adaptabilitate, flexibilitate,sociabilitate,responsabilitate

Optiunile programului:

 • Optiunea I (27 saptamani) - 2 saptamani de cursuri + 24 saptamani de munca + 1 saptamana de studiu/evaluare.
 • Optiunea II (37 saptamani) - 2 saptamani de cursuri + 34 saptamani de munca + 1 saptamana de studiu/evaluare.

Perioada de start a programului: in orice zi de Luni a saptamanii.

In momentul alegerii datei de incepere a programului va rugam sa aveti in vedere cel putin 3 saptamani. (de la data inscrierii, platii taxelor de program si pana la data inceperii programului).

Locatiile cursurilor:

Participantii isi pot alege oricare dintre aceste trei locatii.pentru saptamanile de studiu: London, Eastbourne, Salisbury.

In timpul saptamanilor de cursuri studentii vor fi informati despre plasamentul de munca pe care-l vor primi pe teritoriul Marii Britanii .Plasamentul se va face in cadrul unor companii (hoteluri, restaurante, baruri, catering, fast-food, tabere, parcuri) corespunzator cu experientele si cu nivelul de limba engleza pe care participantii le detin.


Exista doua optiuni de plasamente:

 • Plasamentele platite
  • Anglo Training Experience sunt in domeniu hospitality, hotelier si catering(asistent bartender,server, restaurant asistent,intretinere,portar,asistent bucatar,asistent catering,operator curse,controlor/vanzator bilete,asistent, shop asistent,security). Participantii vof fi platiti pe toate perioada de munca cu cel putin minimum pe economie in Marea Britanie si anume: pentru persoanele peste 21 ani salariul minim este de 5.35 GBP iar pentru cele sub 21 de ani este de 4.85 GBP. Plasamentele sunt pe tot cuprinsul Marii Britanii nu neaparat in locatiile unde se desfasoara cursurile
  • Teach UK - Plasamentele sunt pe tot cuprinsul Marii Britanii nu neaparat in locatiile unde se desfasoara cursurile.
 • Plasamentele neplatite - prin care participantii se vor intretine singuri (cazare, masa, etc.) pe toata durata saptamanilor de munca.Domeniile sunt: Marketing, Finante, Travel si Turism, Relatii cu Publicul si Publicitate, Media, Drept, Asigurari, Resurse Umane, Inginerie, Vanzari, Educatie, Administratie si Secretariat, etc. Daca optati pentru aceasta varianta inainte de a fi acceptati in program Cv-ul d-voastra va fi trimis partenerului noastru pentru a fi evaluate sansele de a vi se gasi un plasament pentru domeniul solicitat.
 • Plasament independent ( PEP-Action for Imployment) care se adreseaza in special grupurilor de prieteni si clupurilor care doresc sa primeasca un plasament in acelasi oras , dandu-le posibilitatea sa locuiasca impreuna intr-un apartament.In acest caz ei isi vor asigura pe cont propriu cazarea si masa si transportul de la si pana la locul de munca pe toata perioada de plasament. ;ei trebuie sa aiba suficiente fonduri materiale pentru a se sustine pana la primirea primului salar.Aplicantii in acest program NU pot alege locatia si pozitia de munca

Aplicantii pot incepe perioada de plasament numai atunci cand intra in posesia dreptului de munca temporar (BR1 yellow card) eliberat de Departamentul de Munca UK. Aplicatia necesara pentru obtinerea dreptului temporar de munca poate fi vizualizata si completata pe site-ul : workingintheuk.gov.uk si prezentata partenerilor nostri in prima zi de curs. Aplicantii pot opta pentru expedierea documentelor necesare obtinerii dreptului temporar de munca prin posta sau pot cere o programare individuala direct la Home Office facuta cu ajutorul partenerilor nostri. Procesarea si eliberarea dreptului de munca a aplicantilor se desfasoara intre 4 si 21 de zile de la depunerea documentatiei necesare. Compania Work Experience nu se poate face raspunzatoare de eventuale intarzi aparute in eliberarea/primirea prin posta a acestor documente, de eventualele cheltuieli necesare pentru asteptarea lor.

Aplicantii inscrisi in Programul PEP - respecivi APEP trebuie sa aiba suficienti bani (preferabil lire sterline) pentru a se sustine pana la primirea dreptului de munca si acoperirea cheltuielilor aferente pentru prima luna de plasament pana la primirea primului salar.

Aplicantii inscrisi in Programul PEP - Action for Employment trebuie sa se sustina material atat pe perioada de studiu pana la obtinerea dreptului de munca cat si pe perioada de plasament (cazarea si masa), fiind responsabili pentru gasirea locuintei si plata intretinerii lor (chiria pe o luna plus depozitul ca si garantie care va fi recuperat la plecare toate insumand aproximativ 700-800 GBP).


In timpul perioadei de munca studentilor le este asigurata cazarea si masa gratuita in cadrul hotelurilor in care lucreaza, sau in schimbul unei sume, deductibila din salar (45-50 GBP/saptamana).

Asigurarea medicala se poate face personal in tara de origine la orice agentie de asigurari.

Transferul de la Aeroport la familia gazda poate fi asigurat de catre partenerii nostri la cererea fiecarui aplicant contra cost. Aveti mai jos preturile care se percep pentru optiunile de transfer. Preturile sunt pentru un singur transfer cu o masina pentru maxim 3 aplicanti care calatoresc spre aceeasi scoala sau locatie.Se vor aplica taxe de asteptare daca este cazul. (Pentru o perioada de asteptare de 1 ora - L25/ora)

De la urmatoarele Aeroporturi: a) London Heathrow; b) London Gatwick; c) London Stansted ; d)Victoria / Waterloo (EuroStar) spre urmatoarele Centre Culturale:

 • 1. English Centre London a) L70; b) L65 ; c) L70; d) L45
 • 2. English Centre Eastbourne a) L105; b) L70 ; c) L130 ; d) L110
 • 3. English Centre Salisbury a) L105 ; b) L120 ;c) L180 ;d) L125

Etapele programului:

 • 1. Inscrierea in program prin completarea aplicatiei online in baza noastra de date.
 • 2. Stabilirea datei pentru interviu
 • 3. Incheierea asigurarii medicale ,precizarea optiunii pentru cazare,transfer de pe aeroport, rezervarea biletelor de avion.
 • 4. Semnarea contractului de consultanta in momentul acceptarii in program si achitarea taxei de program(cu cel putin 3 saptamani inaite de inceperea programului)
 • 5. Trimiterea dosarului in Marea Britanie
 • 7. Primirea acceptului in program(Enrollment Certificate)si a tuturor datelor necesare inceperii programului din partea partenerului nostru.
 • 8. Plecarea in Marea Britanie

Oferta Programelor Work Experience:

 • Interviul aplicantului in program
 • Procesarea datelor
 • Expedierea actelor aplicantilor in Marea Britanie
 • Asistenta din partea Work Experience pe toata durata de desfasurare a programului
 • Asistenta generala si in caz de urgenta a partenerului extern
 • Materiale informative.

Taxa de program PEP:

Pretul programului este de 1920 lire sterline.

Inscrie-te acum si vei beneficia de o reducere de pret de aproximativ 50% din pretul initial de program. Astfel pentru durata intreaga a programului, veti putea plati doar 995 lire sterline taxa de program! Pentru interviu si procesarea documentelor este necesara o taxa de 50 RON!

Pentru a aplica gratuit la acest program este necesar sa va inscrieti in baza noastra de date, alegand programul "Work Experience in United Kingdom". Inregistrarea gratuita in baza noastra de date, va face posibila vizualizarea profilului d-vostra de catre toti partenerii nostri externi ! Un C.V. complet trebuie sa contina si diplome, calificari, referinte sau alte documente care atesta pregatirea d-voastra profesionala! Vor fi luate in considerare doar aplicatiile ale caror de profile depasesc procentul de completare 50%. Va rugam sa va creati C.V.-uri complete pentru a va facilita obtinerea unor contracte cat mai avantajoase!

Pentru mai multe detalii despre ofertele curente, va rugam sa contactati echipa Work Experience.

Noutati

Targ de Joburi pe River Cruises!

Viziteaza Europa de-a lungul luxoaselor vase de croaziera. Work Experience organizeaza interviuri directe cu angajatorii in prima saptamana din luna Aprilie. Aplica acum online!

 

Targ de joburi in industria hoteliera - Grecia

Esti student sau non-student si doresti sa petreci o vara de neuitat in Grecia? Work Experience aduce angajatorii in Romania. Participa la interviurile de la Bucuresti din 27 Februrarie. Plecari imediate.

 

Internship

Plasamente Internship in Marea Britanie prin programe de formare profesionala urmate de locuri de munca in industria hoteliera.

work experience

Munca in hoteluri

Locuri de munca in domeniul hotelier pentru personal calificat! Posibilitate de obtinere a Blue Card-ului.

work experience

Contracte prin cursurile NVQ

Locuri de munca in industria hoteliera, sistemul sanitar, servicii, constructii, industrie, turism, etc

work experience

Soferi TIR

Locuri de munca pentru soferi TIR. Plecari imediate ca Self Employed. Fara comisioane.

work experience

Au Pair / Baby Sitter

Locuri de munca ca si Baby Sitter. Imbunatateste-ti limba engleza si profita de oportunitatea de lucra legal in UK.

work experience

Medici stomatologi

Locuri de munca pentru medici generalisti si stomatologi. Procesarea dosarului este gratuita !

work experience

Farmacisti

Munceste ca farmacist pentru cel mai mare lant farmaceuit din UK. Procesarea dosarului este gratuita !

work experience

Asistenti medicali

Lucreaza ca asistent medical in spitale de stat sau spitale private din UK. Procesarea dosarului este gratuita !

work experience

Care assistants

Oferim zeci de contracte lunare pentru infirmieri in UK. Fii si tu unul dintre ei !

care assistant

Macelari

Locuri de munca pentru macelari, transatori. Contracte de munca prin procedura Self Employed.

work experience

Legislatie

Vrei sa muncesti legal in UK ? Fii informat!

pin number nmc registration

PIN Number

Procedura de obtinere a PIN Number-ului pentru Asistenti Medicali. Inscrierea in NMC !