Prima pagina  »  Aplicanti  »  Italia  »  Industrie

Italia: Industrie

Locurile de munca oferite sunt in cadrul unor companii de productie, din ramura industriei usoare din zona de nord a Italiei. Ofertele sint atat pentru personal calificat: magazioneri-gestionari, motostivuitori, mecanici pentru reparatii industriale, lacatusi cat si personal necalificat dispus la formare profesionala: muncitori in fabrica - confectionari pachete, asamblari, impachetari etc.

Se accepta atat barbati cat si femei cu nivel de limba italiana minim incepator. Aplicantii care solicita una din ofertele pentru personal calificat vor fi nevoiti sa isi dovedeasca exeperienta in munca, eventuale diplome sau calificari. Toti candidatii trebuie sa aiba intre 18 si 50 de ani sa fie clinic sanatosi, cu un cazier curat si cu dorinta de independenta financiara, spirit de cunoastere.

Salariul este cuprins intre 6.50 euro/ora pentru personalul necalificat si 8.00 euro/ora pentru cel calificat. Orarul de lucru este de 8 ore/zi pentru un schimb, existand posibilitatea lucrului pe doua schimburi: 6-14 respectiv 14-22. In caz exceptional, este posibil ca aplicantilor sa li se solicite munca pe schimbul trei, cei care vor accepta sa lucreze pe noapte vor beneficia de un spor de 20% la salarul stabilit. De asemenea, orele lucrate suplimentar se platesc cu un plus de 25% pe ora.

La fiecare doi ani se ofera spor de vechime. Se oferta posibilitati de promovare si bonusuri la salar! Fiecare aplicant va beneficia de patru saptamani concediu pe an.

Oferta de munca este valabila un an de zile cu posibilitate de prelungire, oferindu-se de asemenea si sporul de vechime. Cazarea sint asigurate de catre partenerii nostri in Italia contract cost intre 100 si 125 euro pe luna. Fiecare muncitor este responsabil pentru procurarea mancarii.

Aplicantii care vor fi selectati de catre partenerii din Italia, vor trebui sa isi achite doar drumul pana in Italia. Pentru acest program nu se percep comisioane sau alte taxe de mediere!

Pentru a aplica gratuit la acest program este necesar sa va inscrieti in baza noastra de date. Inregistrarea gratuita in baza noastra de date, va face posibila vizualizarea profilului d-vostra de catre toti partenerii nostri externi ! Un C.V. complet trebuie sa contina si diplome, calificari, referinte sau alte documente care atesta pregatirea d-voastra profesionala! Vor fi luate in considerare doar aplicatiile ale caror de profile depasesc procentul de completare 50%. Va rugam sa va creati C.V.-uri complete pentru a va facilita obtinerea unor contracte cat mai avantajoase!

Pentru mai multe detalii despre ofertele curente, va rugam sa contactati echipa Work Experience.

Noutati

Targ de Joburi pe River Cruises!

Viziteaza Europa de-a lungul luxoaselor vase de croaziera. Work Experience organizeaza interviuri directe cu angajatorii in prima saptamana din luna Aprilie. Aplica acum online!

 

Targ de joburi in industria hoteliera - Grecia

Esti student sau non-student si doresti sa petreci o vara de neuitat in Grecia? Work Experience aduce angajatorii in Romania. Participa la interviurile de la Bucuresti din 27 Februrarie. Plecari imediate.

 

Hoteluri

Locuri de munca in domeniul hotelier!

work experience

Asistenti medicali

Locuri de munca Asistente Medicale, Asistenti Medicali.

work experience

Industrie

Locuri de munca industrie.

work experience

Legislatie

Autorizarea, Licentierea si Exercitarea profesiei de asistent medical