Prima pagina  »  Aplicanti  »  Italia

Locurile de munca oferite in cadrul hotelurilor si restaurantelor din Italia sint oferite prin contracte sezoniere, pe o perioada de pana 6 luni de zile, cu posibilitate de prelungire. In aceste locatii, puteti alege pozitiile in urmatoarele departamente: receptie, aprovizionare, intretinere, curatenie, servire, bucatarie, etc in functie de nivelul de limba italiana si de experientele profesionale dovedite. Salarizarea oferita este de 1000-1100 Euro pe luna, in conditiile in care aveti asigurata gratuit cazarea, trei mese pe zi, asigurarea medicale si toate taxele catre statul italian! Locatiile sunt pe coasta Marii Adriatica, locatii exotice ce cuprind plajele de la Cesenatico pana la Gabicce Mare incluzand si orasul Rimini.

De asemenea, pentru cei care doresc sa lucreze in domeniul industriei, al constructiilor sau agriculturii, putem oferi sansa unor contracte in cadrul unor companii din Italia, in domeniul dorit, pe baza experientelor anterioare dovedite de fiecare aplicant. Salarizarea este cuprinsa intre 6,5 si 8 Euro pe ora!

Avem placerea sa oferim contracte de munca in conditii excelente pentru persoanele din domeniul sanitar: asistenti medicali si medici! Se oferta o salarizare de 1700 Euro pe luna!

Va rugam sa urmariti detaliile despre aceste oferte pe site-ul nostru si ne contactati pentru orice informatie suplimentara! De asemenea aveti posibilitatea inscrierii gratuite in baza noastra de date ! Aplica acum!

Noutati

Targ de Joburi pe River Cruises!

Viziteaza Europa de-a lungul luxoaselor vase de croaziera. Work Experience organizeaza interviuri directe cu angajatorii in prima saptamana din luna Aprilie. Aplica acum online!

 

Targ de joburi in industria hoteliera - Grecia

Esti student sau non-student si doresti sa petreci o vara de neuitat in Grecia? Work Experience aduce angajatorii in Romania. Participa la interviurile de la Bucuresti din 27 Februrarie. Plecari imediate.

 

Hoteluri

Locuri de munca in domeniul hotelier!

work experience

Asistenti medicali

Locuri de munca Asistente Medicale, Asistenti Medicali.

work experience

Industrie

Locuri de munca industrie.

work experience

Legislatie

Autorizarea, Licentierea si Exercitarea profesiei de asistent medical