Work Experience Marea Britanie: Industria Hoteliera

Prin acest program, avem placerea sa oferim plasamente in domeniul hotelier tuturor persoanelor interesate sa munceasca pe teritoriul Marii Britanii atat pe pozitii entry level cat si pe middle level sau chiar pozitii de management hotelier. Cele mai multe locuri de munca sint oferite in cadrul lanturilor mari de hoteluri din Anglia (Ex. Hilton, Marriott). Experienta anterioara in domeniul hotelier este obligatorie!

Ofertele de munca in cadrul hotelurilor din Anglia sint pe o perioada de pana la 12 luni, cu posibilitate de prelungire. Dupa aceasta perioada aplicantii vor fi eligibili pentru a aplica in vederea obtinerii Blue Cardului! Toti aplicantii Work Experience vor fi asistanti gratuit in acest demers.

Avem placerea sa oferim plasamente in departamentele:

  • Reception & Housekeeping
  • Conference & Banqueting
  • Food & Beverage
  • Chefs & Kitchen

Pentru pozitiile entry level salarizarea incepe de la aproximativ 12000 Lire Sterline/an, iar pentru cele de middle level salizarile incep de la 15000-25000 Lire Sterline/an. Cele mai multe hoteluri asigura candidatilor cazare si masa gratuita in camerele destinate staff-ului. Toti angajatii vor beneficia de asigurare medicala si sociala gratuita!

Aplicatiile candidatilor selectati de Work Experience sunt trimise hotelurilor din Anglia si in timp de o saptamana se va stabili sustinerea interviurilor telefonice/skype.

Procedura de angajare va fi prin Self Employed, statut ce ofera atat drept de munca legal cat si facilitati fiscale la plata taxelor catre autoritatile din Marea Britanie. Oricum taxele platite pot fi recuperate la sfarsit de an fiscal.

Pentru mai multe detalii despre procedura Self Employed, va rugam sa consultati sectiunea Legislativa de pe site-ul notru.

Cei care au promovat interviurile cu un reprezentant autorizat la Work Experience, vor trebui sa isi confirme intentia de a merge mai departe prin plata sumei de 100 GBP, platibili in momentul semnarii contractului de consultanta cu Work Experience.

 

Cei care se inscriu in program pana la data de 30 Martie 2012 vor fi scutiti de plata taxei de 100 GBP !

 

Consultanta oferita pentru obtinerea Self Employed in UK, serviciile contabile, cele ale companiei Work Experience si ale partenerului extern vor fi esalonate pe perioada a 12 luni, si sint platite direct de catre compania din Marea Britanie.

Important: In calitate de Self Employed aveti dreptul sa prestati servicii pentru mai multi clienti. Compania Work Experience va asigura din Romania contractul cu un client, iar dupa obtinerea statutului de Self Employed in UK, veti fi sustinuti in vederea obtinerii a doi sau mai multi clienti !

Pentru a aplica gratuit la acest program este necesar sa va inscrieti in baza noastra de date, alegand programul "Hotel industry in United Kingdom". Inregistrarea gratuita in baza noastra de date, va face posibila vizualizarea profilului d-vostra de catre toti partenerii nostri externi ! Un C.V. complet trebuie sa contina si diplome, calificari, referinte sau alte documente care atesta pregatirea d-voastra profesionala! Vor fi luate in considerare doar aplicatiile ale caror de profile depasesc procentul de completare 50%. Va rugam sa va creati C.V.-uri complete pentru a va facilita obtinerea unor contracte cat mai avantajoase!

Pentru mai multe detalii despre ofertele curente, va rugam sa contactati echipa Work Experience.

Noutati

Targ de Joburi pe River Cruises!

Viziteaza Europa de-a lungul luxoaselor vase de croaziera. Work Experience organizeaza interviuri directe cu angajatorii in prima saptamana din luna Aprilie. Aplica acum online!

 

Targ de joburi in industria hoteliera - Grecia

Esti student sau non-student si doresti sa petreci o vara de neuitat in Grecia? Work Experience aduce angajatorii in Romania. Participa la interviurile de la Bucuresti din 27 Februrarie. Plecari imediate.

 

Internship

Plasamente Internship in Marea Britanie prin programe de formare profesionala urmate de locuri de munca in industria hoteliera.

work experience

Munca in hoteluri

Locuri de munca in domeniul hotelier pentru personal calificat! Posibilitate de obtinere a Blue Card-ului.

work experience

Contracte prin cursurile NVQ

Locuri de munca in industria hoteliera, sistemul sanitar, servicii, constructii, industrie, turism, etc

work experience

Soferi TIR

Locuri de munca pentru soferi TIR. Plecari imediate ca Self Employed. Fara comisioane.

work experience

Au Pair / Baby Sitter

Locuri de munca ca si Baby Sitter. Imbunatateste-ti limba engleza si profita de oportunitatea de lucra legal in UK.

work experience

Medici stomatologi

Locuri de munca pentru medici generalisti si stomatologi. Procesarea dosarului este gratuita !

work experience

Farmacisti

Munceste ca farmacist pentru cel mai mare lant farmaceuit din UK. Procesarea dosarului este gratuita !

work experience

Asistenti medicali

Lucreaza ca asistent medical in spitale de stat sau spitale private din UK. Procesarea dosarului este gratuita !

work experience

Care assistants

Oferim zeci de contracte lunare pentru infirmieri in UK. Fii si tu unul dintre ei !

care assistant

Macelari

Locuri de munca pentru macelari, transatori. Contracte de munca prin procedura Self Employed.

work experience

Legislatie

Vrei sa muncesti legal in UK ? Fii informat!

pin number nmc registration

PIN Number

Procedura de obtinere a PIN Number-ului pentru Asistenti Medicali. Inscrierea in NMC !