Prima pagina  »  Aplicanti  »  Cehia

Work Experience: Cehia

Locurile de muca oferite sint in cadrul companiei IBM, filiala din Cehia. Aplicantilor li se ofera oportunitatea de de a-si imbunatati experienta profesionala, lucrand in una din cele mai mari companii de profil la nivel mondial! Pozitiile sint variate, oferind sansa unor plasamente pentru un numar mare de solicitanti cu diferite pregatiri si experiente profesionale.

Pot beneficia de ofertele de munca in IT, toate persoanele care au absolvit o institutie de invatamant superior cu profil informatic! Pentru anumite pozitii, se cer de asemenea experienta in munca, cunostinte de limba engleza sau germana. Sint acceptati aplicantii cu varsta intre 20 si 50 de ani!

  • IT Enginner Oracle DB2 DVA - pentru oferta de munca detaliata click aici
  • IT Engineer Unix Specialist - pentru oferta de munca detaliata click aici
  • IT Engineer Windows Specialist - pentru oferta de munca detaliata click aici
  • Oracle Database Administrator - pentru oferta de munca detaliata click aici
  • Groupware Specialist (Lotus Notes) - pentru oferta de munca detaliata click aici
  • SAP BASIS Support Specialist - pentru oferta de munca detaliata click aici
  • Mainframe Experts - pentru oferta de munca detaliata click aici
  • MSSQL - pentru oferta de munca detaliata click aici

Nivelul salarial oferit difera in functie de pozitia, experientele si profilul personal al fiecarui candidat, aceasta variind intre 1300 Euro si 3500 Euro

Candidatii vor fi responsabili cu acoperirea costurilor pentru cazare si masa.

Serviciile Work Experience sint oferite GRATUIT toturor aplicantilor selectati de catre partenerii externi.

Pentru a aplica gratuit la acest program este necesar sa va inscrieti in baza noastra de date. Inregistrarea gratuita in baza noastra de date, va face posibila vizualizarea profilului d-vostra de catre toti partenerii nostri externi! Un C.V. complet trebuie sa contina si diplome, calificari, referinte sau alte documente care atesta pregatirea d-voastra profesionala! Vor fi luate in considerare doar aplicatiile ale caror de profile depasesc procentul de completare 50%. Va rugam sa va creati C.V.-uri complete pentru a va facilita obtinerea unor contracte cat mai avantajoase!

Pentru mai multe detalii despre ofertele curente, va rugam sa contactati echipa Work Experience.

Noutati

Targ de Joburi pe River Cruises!

Viziteaza Europa de-a lungul luxoaselor vase de croaziera. Work Experience organizeaza interviuri directe cu angajatorii in prima saptamana din luna Aprilie. Aplica acum online!

 

Targ de joburi in industria hoteliera - Grecia

Esti student sau non-student si doresti sa petreci o vara de neuitat in Grecia? Work Experience aduce angajatorii in Romania. Participa la interviurile de la Bucuresti din 27 Februrarie. Plecari imediate.

 

Locuri de munca in Cehia. Lucreaza acum in domeniul IT pentru IBM!