Norvegia : Operator CNC

Conditiile generale de angajare ca si operatori CNC le gasiti pe la pagina pentru Locurile de Munca in Norvegia. Programele si masinile sint Siemens, Fanuk sau Haidelhaim. Toti aplicantii pentru pozitiile de operatori CNC trebuie sa dovedeasc experienta de minim 3 ani de zile in domeniu. In Norvegia va exista o perioada de proba cuprinsa intre 2 si 4 saptamani in functie de cerintele angajatorilor. Se va lucra pe aparate modele Siemens, Fanuk, Haidelhaim!

Va oferim mai jos cateva poze si caracteristicile tehnice ale masinilor la care veti lucra in calitate de operator CNC.

Masina Toshulin cu diametru de 2 m, masa de 1.6 m. Greutatea maxima este de15 tone iar partea software si aparatul este Siemens 840 D.

Masina Toshiba cu diametru de 5.5 m, masa de 3 m. Greutatea maxima este de 20 de tone iar partea software si aparatul este Faunk - 10 T.

Masina Anayak Bedfres cu 5 axe, masa este 3, 3x1, 2 m, iar partea software si aparatul este Heidenhain 427 ( X-2,7m, Y-1,2m, Z-1,2m).

Masina Union, masa de 1,8 x 2 m. Greutatea maxima este de 8 tone, iar partea software si aparatul este Heidenhain 427 ( X-2,5m, Y-2,5m, Z-2,05m).

Pentru a aplica gratuit la acest program este necesar sa va inscrieti in baza noastra de date, alegand programul "Workexperience in Norway". Inregistrarea gratuita in baza noastra de date, va face posibila vizualizarea profilului d-vostra de catre toti partenerii nostri externi ! Un C.V. complet trebuie sa contina si diplome, calificari, referinte sau alte documente care atesta pregatirea d-voastra profesionala! Vor fi luate in considerare doar aplicatiile ale caror de profile depasesc procentul de completare 50%. Va rugam sa va creati C.V.-uri complete pentru a va facilita obtinerea unor contracte cat mai avantajoase!

Pentru mai multe detalii despre ofertele curente, va rugam sa contactati echipa Work Experience.

Noutati

Targ de Joburi pe River Cruises!

Viziteaza Europa de-a lungul luxoaselor vase de croaziera. Work Experience organizeaza interviuri directe cu angajatorii in prima saptamana din luna Aprilie. Aplica acum online!

 

Targ de joburi in industria hoteliera - Grecia

Esti student sau non-student si doresti sa petreci o vara de neuitat in Grecia? Work Experience aduce angajatorii in Romania. Participa la interviurile de la Bucuresti din 27 Februrarie. Plecari imediate.

 

Work Experience Norvegia

Locuri de munca in Norvegia pentru personal calificat.

work experience

Operator CNC

Locuri de munca in Norvegia pentru operator CNC.