Prima pagina  »  Aplicanti  »  Marea Britanie  »  NVQ

Locuri de munca prin cursurile NVQ - National Vocational Qualification

 

Programele NVQ ofera posibilitatea celor care le acceseaza sa lucreze legal pe teritoriul Marii Britanii, prin intermediul unui curs de formare calificare pe domeniul in care vor lucra.

Cursurile NVQ de formare profesionala dureaza 12 luni perioada in care veti munci legal in Marea Britanie la locul de munca gasit de noi prin dreptul de munca Yelow Card. Studentii care sunt inscrisi la cursuri NVQ pot lucra FULL TIME pana la 40 de ore pe saptamana.

Indiferent de pozitia pe care veti munci, pe perioada celor 12 luni de curs, veti avea in UK statut de student iar munca dumneavoastra va fi considerata practica profesionala si veti fi platit cu minim 5,85 lire/ora. Orarul normal de lucru fiind de 8 ore/zi, 5 zile pe saptamana iar daca doriti se pot lucra ore suplimentare vare vor fi platite ca atare.

Cerinte:

  • cunostinte de limba engleza la nivel conversational
  • pentru domeniul Hospitality – experienta de minimum 6 - 12 luni pe pozitia pe care doriti sa va angajati
  • pentru domeniul Health and Social Care – pentru doamne experienta in domeniu nu este obligatorie insa constituie un avantaj, barbatii pot fi plasati doar cu experienta de minimum 6 luni.

Odata absolvit cursul NVQ veti putea sa va cautati un alt loc de munca in domeniul in care ati absolvit NVQ-ul sau sa ramaneti in continuare la acelasi angajator, insa statutul pe care il veti avea nu va mai fi unul de student ci de muncitor calificat ceea ce implica si un nivel salarial superior.

Deasemenea datorita faptului ca veti avea deja un an de munca legala in UK veti fi automat eligibil pentru a aplica pentru Blue Card - dreptul permanent de munca.

Serviciile Work Experience includ cel putin urmatoarele:

  • gasirea unui loc de munca in unul dintre departamentele: Health & Social Care sau Hospitality & Catering pe una dintre urmatoarele pozitii: care worker, chef, assistant chef, waiter, receptionist sau housekeeper,
  • identificarea celui mai potrivit curs NVQ, nivelul 2, 3 sau 4 si gasirea celei mai bune locatii in care sa urmati cursul,
  • gasirea celei mai potrivite cazari, atat din punct de vedere al locului de munca cat si din punct de vedere al locatiei cursului,
  • asistenta pe toata perioada sederii in UK.
Plasamente asigurate prin acest program sint in special in domeniul hotelier, turism, asistenta sociala, dar si constructii, servicii sau alte ramuri industriale.
Momentan recrutam aplicanti pentru industria hoteliera precum si asistenti sociali.

Pentru pozitiile entry level salarizarea incepe de la aproximativ 11160 Lire Sterline/an, iar pentru cele de middle level salizarile incep de la 15000-16000 Lire Sterline/an.

Se pot asigura plecari tot timpul anului, existand posibilitatea plasarii de cupluri daca ambii parteneri au experienta in acelasi domeniu si intrunesc criteriul de limba.

Varsta nu este un criteriu de selectie eliminatoriu.

Costul programului este de 1495 Lire, aceasta include serviciile companiei Work Experience si cele ale companiei partenere din UK. Aceasta plata poate fi facuta din doua rate: 995 Lire inainte de plecare, iar restul de 500 de lire platibili din salar, in cinci rate fixe de cate 100 de Lire fiecare.


La aceasta se adauga: drumul pana in UK, cursurile NVQ (intre 300 si 1000 lire/intreg anul de curs, depinde de nivel si se platesc in rate lunare), cazarea (intre 50 si 60 Lire/saptamana, platita in rate lunare), masa.

Cazarea si cursurile NVQ se platesc lunar dupa prima luna.

Pentru a aplica gratuit la acest program este necesar sa va inscrieti in baza noastra de date, alegand programul "Work Experience in United Kingdom". Inregistrarea gratuita in baza noastra de date, va face posibila vizualizarea profilului d-vostra de catre toti partenerii nostri externi ! Un C.V. complet trebuie sa contina si diplome, calificari, referinte sau alte documente care atesta pregatirea d-voastra profesionala! Vor fi luate in considerare doar aplicatiile ale caror de profile depasesc procentul de completare 50%. Va rugam sa va creati C.V.-uri complete pentru a va facilita obtinerea unor contracte cat mai avantajoase!

Pentru mai multe detalii despre ofertele curente, va rugam sa contactati echipa Work Experience.

Noutati

Targ de Joburi pe River Cruises!

Viziteaza Europa de-a lungul luxoaselor vase de croaziera. Work Experience organizeaza interviuri directe cu angajatorii in prima saptamana din luna Aprilie. Aplica acum online!

 

Targ de joburi in industria hoteliera - Grecia

Esti student sau non-student si doresti sa petreci o vara de neuitat in Grecia? Work Experience aduce angajatorii in Romania. Participa la interviurile de la Bucuresti din 27 Februrarie. Plecari imediate.

 

Internship

Plasamente Internship in Marea Britanie prin programe de formare profesionala urmate de locuri de munca in industria hoteliera.

work experience

Munca in hoteluri

Locuri de munca in domeniul hotelier pentru personal calificat! Posibilitate de obtinere a Blue Card-ului.

work experience

Contracte prin cursurile NVQ

Locuri de munca in industria hoteliera, sistemul sanitar, servicii, constructii, industrie, turism, etc

work experience

Soferi TIR

Locuri de munca pentru soferi TIR. Plecari imediate ca Self Employed. Fara comisioane.

work experience

Au Pair / Baby Sitter

Locuri de munca ca si Baby Sitter. Imbunatateste-ti limba engleza si profita de oportunitatea de lucra legal in UK.

work experience

Medici stomatologi

Locuri de munca pentru medici generalisti si stomatologi. Procesarea dosarului este gratuita !

work experience

Farmacisti

Munceste ca farmacist pentru cel mai mare lant farmaceuit din UK. Procesarea dosarului este gratuita !

work experience

Asistenti medicali

Lucreaza ca asistent medical in spitale de stat sau spitale private din UK. Procesarea dosarului este gratuita !

work experience

Care assistants

Oferim zeci de contracte lunare pentru infirmieri in UK. Fii si tu unul dintre ei !

care assistant

Macelari

Locuri de munca pentru macelari, transatori. Contracte de munca prin procedura Self Employed.

work experience

Legislatie

Vrei sa muncesti legal in UK ? Fii informat!

pin number nmc registration

PIN Number

Procedura de obtinere a PIN Number-ului pentru Asistenti Medicali. Inscrierea in NMC !