Work Experience Marea Britanie: Macelari si Transatori UK

Prin intermediul acestui program, avem placerea sa oferim plasamente in cadrul companiilor din Marea Britanie, macelarilor si transatorilor de carne de porc si vita. Contractele de munca se incheie in acord cu legislatia actuala din Marea Britanie prin obtinerea certificatului Self Employed pentru fiecare candidat.

Detalii Job: Taiere si dezosare carne de porc sau vita. Se va lucra la productie industriala aproximativ 20 de transatori pe o line de productie, 10 linii de productie in total.

Orele de lucru: 7 - 16 cu o pauza de 30 de minute platita pentru masa si alte doua pauze de cate 30 de minute dar care nu vor fi platite.

Fiecare candidat trebuie sa treaca proba practica “proba cutitului”. Candidatii vor primi o bucata de carne (Ex. membru inferior sau superior de porc) pe care vor sa arate cum o pot taia/transa. Este cunoscut faptul ca modul de taiere difera de la persoana la persoana, motiv pentru care se va urmari indemanarea cu care candidatul poate folosi cutitul. Macelarii/transatorii care nu poseda experienta si nu vor trece acest test nu vor putea fi angajati! De aceea este foarte important ca toti candidatii sa ofere informatii obiective, reale despre activitatile depuse si experientele acumulate in acest domeniu.

Avantaj: Aplicantii nu trebuie sa cunoasca limba engleza. Momentan in aceeasi locatie lucreaza peste 70 de muncitori romani!

Certificatul profesional de calificare este obligatoriu impreuna cu cel putin doi ani de experienta ca si macelar/transator industrial.

Plata salariului este pentru inceput de 7 Lire Sterline pe ora pentru un numar de 40 de ore lucratoare pe saptamana. Orele lucrate suplimentar sint platite dupa cum urmeaza:

Orele lucrate in cursul saptamanii cu exceptia zilelor de sambata dupamasa sau duminica vor fi platite cu 8.25 Lire Sterline pe ora.

Orele lucrate in cursul zilelor de sambata dupamasa si duminica sunt vor fi platite cu 10.20 Lire sterline pe ora!

In aceasta perioada, celor carora vor dori, li se vor oferi aceste ore suplimentare!

Cazarea:

La cerere, partenerii nostri va pot asigura cazarea. Locurile de cazare sint in case cu 2-3 dormitoare, la o distanta de maxim 5 mile de locul de munca si aproape de mijloacele de transport. Chiria este de aproximativ 40-60 GBP pe saptamana/persoana, toate taxele fiind incluse. De obicei intr-o casa vor locui cel mult patru persoane. Casele sunt complet sau partial utilate, mobilierul de baza fiind tot timpul inclus.

Masa:

Procurarea mancarii revine in sacina fiecarui aplicant. Celor care doresc insa, le este pusa la dispozitie de catre angajator o cantina subventionanta, cu preturi reduse !

Transport:

Transportul pana in Marea Britanie este suportat de catre fiecare candidat in parte. Candidatii vor fi asteptati la aeroport si transportati la locatiile unde este pregatita cazare (pentru cei care solicita aceasta optiune).

Dreptul de munca:

Datorita faptului ca piata fortei de munca din Marea Britanie nu este deschisa inca pentru romani si bulgari singura solutie de angajare pentru acestia este sub forma de Persoana Fizica Autorizata (Self Employed).


Partenerii nostri din Marea Britanie va vor ajuta in aceasta procedura oferindu-va toate detaliile necesare si asistandu-va in completare si expedierea tuturor documentelor catre institutiile abilitate din UK.

Pentru mai multe detalii, formulare, precum si numele institutiilor unde trebuie trimise dosarele, va rugam sa ne contactati.

Durata contractelor initiale pentru macelari/transatori este de 6 luni, insa acestea pot fi prelungite pe termen nelimitat fara vreo obligatie financiara fata de Work experience.

Costul programului este de numai 295 Euro pentru o perioada cuprinsa intre 6 si 12 luni de zile, platibili in doua rate. Cei acceptati de catre partenerii externi ai Work Experience, vor trebui sa isi confirme locul prin plata a 45 de Euro la semnarea contractului cu firma noastra. Aceasta suma este returnabila integral in cazul in care nu vi se gaseste o oferta de munca. Restul de 250 de Euro se platesc doar in momentul obtinerii ofertei de munca. Aceste contracte se pot prelungi, fara nici o obligatie financiara fata de Work Experience.

Pentru a aplica gratuit la acest program este necesar sa va inscrieti in baza noastra de date, alegand programul "Butchers in United Kingdom". Inregistrarea gratuita in baza noastra de date, va face posibila vizualizarea profilului d-vostra de catre toti partenerii nostri externi ! Un C.V. complet trebuie sa contina si diplome, calificari, referinte sau alte documente care atesta pregatirea d-voastra profesionala! Vor fi luate in considerare doar aplicatiile ale caror de profile depasesc procentul de completare 50%. Va rugam sa va creati C.V.-uri complete pentru a va facilita obtinerea unor contracte cat mai avantajoase!

Pentru mai multe detalii despre ofertele curente, va rugam sa contactati echipa Work Experience.

Noutati

Targ de Joburi pe River Cruises!

Viziteaza Europa de-a lungul luxoaselor vase de croaziera. Work Experience organizeaza interviuri directe cu angajatorii in prima saptamana din luna Aprilie. Aplica acum online!

 

Targ de joburi in industria hoteliera - Grecia

Esti student sau non-student si doresti sa petreci o vara de neuitat in Grecia? Work Experience aduce angajatorii in Romania. Participa la interviurile de la Bucuresti din 27 Februrarie. Plecari imediate.

 

Internship

Plasamente Internship in Marea Britanie prin programe de formare profesionala urmate de locuri de munca in industria hoteliera.

work experience

Munca in hoteluri

Locuri de munca in domeniul hotelier pentru personal calificat! Posibilitate de obtinere a Blue Card-ului.

work experience

Contracte prin cursurile NVQ

Locuri de munca in industria hoteliera, sistemul sanitar, servicii, constructii, industrie, turism, etc

work experience

Soferi TIR

Locuri de munca pentru soferi TIR. Plecari imediate ca Self Employed. Fara comisioane.

work experience

Au Pair / Baby Sitter

Locuri de munca ca si Baby Sitter. Imbunatateste-ti limba engleza si profita de oportunitatea de lucra legal in UK.

work experience

Medici stomatologi

Locuri de munca pentru medici generalisti si stomatologi. Procesarea dosarului este gratuita !

work experience

Farmacisti

Munceste ca farmacist pentru cel mai mare lant farmaceuit din UK. Procesarea dosarului este gratuita !

work experience

Asistenti medicali

Lucreaza ca asistent medical in spitale de stat sau spitale private din UK. Procesarea dosarului este gratuita !

work experience

Care assistants

Oferim zeci de contracte lunare pentru infirmieri in UK. Fii si tu unul dintre ei !

care assistant

Macelari

Locuri de munca pentru macelari, transatori. Contracte de munca prin procedura Self Employed.

work experience

Legislatie

Vrei sa muncesti legal in UK ? Fii informat!

pin number nmc registration

PIN Number

Procedura de obtinere a PIN Number-ului pentru Asistenti Medicali. Inscrierea in NMC !