Background services

Servicii: Assessment and background check services

Angajarea unei noi persoane in cadrul companie este una din cele mai importante responsabilitati la care managerii trebuie sa acorde atentia cuvenita de-a lungul activitatii intregii companii.

Locurile de munca vacante din cadrul companiei pot reprezenta o oportunitate de a aduce personal calificat, entuziasm si un plus de energiei afacerii tale. Totusi, noi angajati pot de asemenea sa reprezinte in risc pentru ca prespune expunerea companiei, a partenerilor si clientilor cuiva care poate nu a fost suficient de sincer cand a fost angajat.

Urmarirea cu atentie a profilului profesional poate constitui o oportunitate de a verifica informatiile furnizate de candidatii selectati din alte surse decat baza noastra de date, candidati care ar putea fi angajati trecandu-se cu vederea posibile erori sau informatii omise intentionat.

Pe langa identificarea candidatilor, recrutatorii Work Experience verifica toate documentele aditionale ce pot influenta experienta profesionala: diplomele, certificate, scrisori de recomandare, referinte, poze sau filmari relevante, certificatul medical, cazierul judiciar, etc.

Call Now