Research recruitment

Servicii: Research Recruitment

work experience staffing solution job opportunities locuri de munca strainatate

Research Recruitment este destinat clientilor Work Experience care doresc sa recruteze personal la nivel de management, solicita un anumit tip de candidat, cu o anumita pregatire si background profesional. De obicei companiile angajatoare care apeleaza la acest tip de recrutare doresc sa isi pastreze confidentialitatea.

Work Experience va furniza o lista detaliata cu posibilii candidati in minim trei saptamani de la data preluarii oficiale a solicitarii primita de la client, insa procesul de „executive search” poate dura si pana unul sau doi ani.

Obiectivul Research Recruitment este acela de a asigura clientul ca prin headhunting, si alte strategii propri de recrutare, consultantii nostri vor reusi sa ajunga la cei mai buni candidati de pe piata pe care ii vor convinge sa accepte oferta propusa.

Recent, Research Recruitment este folosit de clientii nostri si pentru a culege informatii din piata referitoare la potentialul competitorilor in acest fel permitand sa isi stabileasca obiectivele si asteptarile de la potentialul propriilor angajati.

Call Now