Locuri de munca strainatate – ANGLIA

Locuri de munca in Marea Britanie: Program Intership

Programul Internship UK permite tuturor persoanelor interesate de a studia/lucra in Marea Britanie: sa isi perfectioneze nivelul de limba engleza, sa cunoasca traditia si cultura britanica, sa isi imbunatateasca CV-ul printr-o experienta internationala, sa studieze intr-un colegiu acreditat din UK in vederea obtinerii unui certificat recunoscut european si sa obtina un statut legal prin intremediul Yellow Card-ului.

Avantajul acestui program este acela ca aplicantii nu trebuie sa dovedeasca experienta anterioara in munca. Programul este special conceput pentru ca orice persoana sa poata beneficia de sansa unei cariere internationale. In urma cursului de formare profersionala se elibereaza certificatul: NCFE – Intermediate Employment Skills Qualification, ce sta la baza viitoarei angajari.

Locuri de munca in Marea Britanie: Plasamente in Industria Hoteliera

Spre deosebire de programul Internship, plasamentele in industria hoteliera prespun obligatoriu experienta anterioara intr-o pozitie similara ca cea pentru care doriti sa aplicati. Plasamentele se realizeaza prin obtinerea Yellow Card-ului pentru perioade de pana in 12 luni de zile. Dupa aceasta perioada contractele pot fi prelungite, aplicantii devenind eligibili in a aplica pentru obtinerea Blue Card-ului. Odata obtinut acest card, veti putea lucra in Marea Britanie permanent fara a avea restrictii pe piata muncii.

Locuri de munca in Marea Britanie: Personal Medical

Work Experience asigura plasamente pentru personalul medical pe tot teritoriul Marii Britanii pentru medici generalisti, medici stomatologi, personal farmaceutic, asistenti medicali si infirmieri. Pentru obtinerea dreptului de munca, aplicantii vor fi nevoiti sa isi obtina Certificatul de Conformitate, eliberat de Ministerul Sanatatii Publice de la Bucuresti. De asemenea nivelul de limba engleza obligatoriu este unul conversational, fiind obligatorie promovarea testului de limba engleza: IELTS. Plasamentele sint atat in cadrul sistemului sanitar de stat cat si cel privat prin contracte cuprinse intre 3 luni si 2 ani de zile. Procesarea dosarului se face fara taxe de mediere.

Locuri de munca in Marea Britanie: Au Pair / Baby sitter

Prin programul Au Pair, Work Experience ofera oportunitatea tuturor persoanelor interesate sa petreaca o perioada in UK cuprinsa intre 3 si 12 luni, posibilitatea de a lucra in cadrul unor familii din Marea Britanie, atent selectate cu un statut social foarte bun: medici, manageri, avocati, etc. Avantajul acestui programe este ca aplicantii au asigurata gratuit cazarea, masa si asigurarile sociale, iar pentru obtinerea unui contract nu este necesara experienta anterioara!

Locuri de munca in Marea Britanie: Macelari / Transatori

Plasamentele pentru macelari/transatori sint destinate exclusiv candidatilor care pot dovedi experienta anterioara in domeniu. Pentru obtinerea contractelor este necesara trecerea cu succes a unei probe de munca pe care o veti sustine in Marea Britanie. Cei care vor fi selectati vor obtine contracte de munca in cadrul macelariilor si abatoarelor din Scotia prin utilizarea procedurii de Self Employed (Persoana Fizica Autorizata). Fiind locatii unde deja lucreaza zeci de romani, cunoasterea limbii engleze nu este obligatorie

Locuri de munca in Marea Britanie: Informatii legislative

Fiecare din procedurile descrise mai sus presupune obtinerea dreptului legal de munca in Marea Britanie. In functie de experienta si statutul aplicantilor precum si de scopul activitatii ce urmeaza a se desfasura in UK, dreptul de munca se obtine prin: Purple Card (Programul Au Pair), Yellow Card (Programul Internship UK), Blue Card (Plasamente in Industria Hoteliera) sau Self Employed (Persoana Fizica Autorizata in cazul personalului calificat).

Call Now