Locuri de munca strainatate hoteluri – ITALIA

Locuri de munca strainatate hoteluri - ITALIA

Locurile de munca Italia, oferite sint in cadrul hotelurilor si restaurantelor prin contracte sezoniere, aproximativ pe o perioada de 5 luni de zile, cu posibilitate de prelungire dupa caz. In aceste locatii, puteti alege pozitiile in urmatoarele departamente: aprovizionare, intretinere,curatenie, servire, bucatarie, in functie de nivelul de limba italiana si de experientele profesionale dovedite.

Locatiile sunt pe coasta Marii Adriatica, locatii exotice ce cuprind plajele de la Cesenatico pana la Gabicce Mare incluzand si orasul Rimini.

Conditii de participare

Aplicantii care dovedesc experinta in munca pe domeniile pe care aplica prezinta un avantaj in cadrul selectiei de catre angajatorul italian.De asemenea limba italina trebuie cunoscuta la nivel mediu-avansat pentru ofertele in cadrul hotelurilor si incepator-mediu pentru cele in constructii si agricultura.

Toti candidatii trebuie sa aiba intre 18 si 45 de ani, clinic sanatosi, cu un cazier curat si cu dorinta de independenta financiara, spirit de cunoastere

Locuri de munca strainatate: Salarizare

Salarizarea este cuprinsa intre 1000-1100 de Euro pe luna net, taxele statale fiind platite de catre angajator pentru fiecare aplicant pentru plasamentele din domeniile mentionate.

Alte informatii

Cazarea si masa este asigurata prin contract din partea angajatorului pe toara durata de desfasurare a programului.

Pentru ofertele in cadrul hotelurilor/restaurantelor se lucreaza intre 10-12 ore pe zi cu o pauza dupamasa, cate sapte zile pe saptamana! Cei care opteaza pentru locurile de munca din domeniul agriculturii sau constructiilor vor beneficia de o zi libera pe saptamana.

Programul H2B: Cum te inscri in program?

Pretul programului este de doar 400 Euro si include un curs gratuit in limba italiana de pregatire pe domeniul hotelier. Cei selectati de catre firma Work Experience ca fiind eligibili pentru acest tip de program vor fi programati pentru participarea la interviul ce va avea loc la inceputul lunii aprilie! Taxa de interviu si procesare a dosarului este de doar 100 de Euro, platibili in momentul semanarii contractului cu firma Work Experience.

Restul taxei de 300 Euro (taxa de plasare) vor trebui achitati dupa promovarea interviului sustinut direct cu angajatorul italian sau un reprezentant al acestuia. Tot atunci, cei acceptati vor semna si contractul cu reprezentantii din Italia.

In cazul in care nu veti promova interviul cu reprezentantii din Italia, vi se va returna suma de 50 de Euro reprezentand jumatate din taxa interviu si procesare a dosarului!

Aplicantii care au participat anterior in acest tip de program prin intermediul firmei noastre vor beneficia de o reducere din taxa de program de 100 Euro.

Cum te inscri in program?

Pentru a aplica gratuit la acest program este necesar sa va inscrieti in baza noastra de date, alegand programul „Italia – Hoteluri”. Inregistrarea gratuita in baza noastra de date, va face posibila vizualizarea profilului d-vostra de catre toti partenerii nostri externi ! Un C.V. complet trebuie sa contina si diplome, calificari, referinte sau alte documente care atesta pregatirea d-voastra profesionala! Vor fi luate in considerare doar aplicatiile ale caror de profile depasesc procentul de completare 50%. Va rugam sa va creati C.V.-uri complete pentru a va facilita obtinerea unor contracte cat mai avantajoase!

Pentru mai multe detalii despre ofertele curente, va rugam sa contactati echipa Work Experience.

Call Now