Locuri de munca strainatate Baby Sitter/Au Pair SUA

Programul Au Pair: Informatii generale

Au Pair este un program de schimburi culturale ofera sansa pentru mii de oameni de a face ceva inedit si in acelasi timp remunerat corespunzator. Programul nostru va ofera oportunitatea de a petrece un an in American, alaturi de o familie gazda si de copiii lor. Au Pair-ul este plasat la o familie gazda, unde i se ofera cazare si masa gratuit. Pentru acest lucru aupair-ul ofera asistenta copiilor apartinand familiei gazda pe timp de maximum 45 ore saptamanal.

Programul Au Pair: De ce sa apelati la acest program?

Devenind Au Pair, te-ai hotarat sa iti folosesti experienta si interesul pentru ingrijirea copiilor ca o oportunitate de a invata mai multe despre viata in America, locuind alturi de o familie americana. Noi iti oferim cateva din motivele pentru care merita sa incerci acest program, restul te lasam sa le descoperi chiat tu.

  • Iti imbunatatesti experienta de ingrijire a copiilor;
  • Iti faci prieteni noi;
  • Participi la cursuri educationale care te intereseaza;
  • Faci schimburi culturale – sa afli mai mult despre o noua cultura, si iti impartasesti propriile experiente cu o familie americana;
  • Iti imbunatatesti limba engleza;
  • Calatoresti prin Statele Unite.

Programul Au Pair: Cine poate participa?

La acest program poate participa orice persoana de sex feminin care indeplineste urmatoarele conditii:

  • varsta intre 18-26 ani;
  • cunostinte medii de limba engleza;
  • posesor de Diploma de Bacalaureat;
  • posesor permis de conducere categoria B;
  • nefumatoare;
  • stare de sanatate foarte buna;
  • nu ati mai participat intr-un program Au Pair in USA;
  • sunteti dispusa sa stati in SUA pentru o perioada de 12 luni;
  • iubiti copiii si aveti experienta in acest domeniu;
  • sunteti de acord sa indepliniti toate regulile impuse de Regulamentul Au Pair;
  • nu aveti antecedente penale;
  • nu sunteti casatorit(a) si nu aveti copii.

Selectarea candidatilor se va face pe baza unui interviu in limba engleza cu reprezentantul agentiei noastre.

Programul Au Pair: Costurile Programului

Taxa inscriere in program este de 200 USD, la care se adauga un depozit de 600 USD platibili doar in momentul in care ati fost acceptata de catre familia gazda din America. Acest depozit se va returna integral fiecarui aplicant, daca acesta va respecta programul. Returnarea banilor se face in maxim 30 de zile de la intoarcerea aplicantului in tara de origine. Aplicantii care vor avea sub ingrijire copii mici, vor primi un bonus de 100 USD!

De asemenea, pretul biletului de avion este suportat de catre partenerii nostri din SUA!

Programul Au Pair: Documente necesare

Documentele necesare:

  • Formularul Au Pair Application, completat.
  • Doua scrisori de recomandare. Acestea pot obtinute de exemplu de la fosti profesori, angajatori, etc
  • Doua scrisori de reomandare care sa ateste experientele d-voastra cu copiii. Sint eliberate de catre persoanele a caror copii v-au fost in ingrijire. Aceste persoane nu pot sa fie rudenii de gradul I.
  • Declaratia de sanatate (se completeaza de catre medicul d-voastra de familie sau alt medic)
  • Angajamentul Au Pair
  • 4 poze tip pasaport
  • Cazier judiciar in original, tradus in limba engleza de catre un traducator autorizat
  • Copii dupa diplomele de scolarizare, traduse in limba engleza de catre un traducator autorizat.
  • Copie dupa pasaport
  • Copie dupa lista vaccinarilor (se completeaza de catre medicul de familie)
  • Examen psihologic
  • Rezultatul testului SLEP.
  • W.E. Application Checklist (se completeaza de catre un reprezentant al Work Experience)
  • W.E. Au Pair Evaluation Report (se completeaza de catre un reprezentant al Work Experience)

Download documente:

Documentele mentionate mai sus, vor fi furnizate fiecarui aplicant odata cu semnarea contractului cu firma Work Experience. Toate documenele trebuie trimise in ORIGINAL catre sediul central al Work Experience.

Programul Au Pair: Cum te inscri in program?

Pentru a aplica gratuit la acest program este necesar sa va inscrieti in baza noastra de date, alegand programul “Au Pair in United States”. Inregistrarea gratuita in baza noastra de date, va face posibila vizualizarea profilului d-vostra de catre toti partenerii nostri externi ! Un C.V. complet trebuie sa contina si diplome, calificari, referinte sau alte documente care atesta pregatirea d-voastra profesionala! Vor fi luate in considerare doar aplicatiile ale caror de profile depasesc procentul de completare 50%. Va rugam sa va creati C.V.-uri complete pentru a va facilita obtinerea unor contracte cat mai avantajoase!

De asemenea toti aplicantii vor trebuie sa prezinte un cazier judiciar, adeverinta medicala de la medicul de familie cu specificatia clinic sanatos-apt de munca, adeverinta de la Ministerul Administratiei si Internelor Serviciul Public Comunitar Pentru Eliberarea si Evidenta Pasapartelor, care sa ateste daca figurati sau nu cu interdictie legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor!

Call Now