Programul H2B

Programul H2B: Informatii program

Programul H2B SUA (program cu viza de lucru) se adreseaza absolventilor de liceu, absolventilor de facultate si altor categorii de persoane care doresc sa lucreze in S.U.A. pentru o perioada intre 6-10 luni. Programul nu impune conditii de studii superioare, adresandu-se in egala masura si celor care nu detin astfel de studii.

Acest program a luat nastere pentru a oferi celor intre 21 si 40 de ani posibilitatea de a munci legal in Statele Unite, in cadrul unei vize de munca avand un caracter temporar – H2B. Fiecarui participant i se ofera, in primul rand, sansa de a cunoaste „din interior” modul de coordonare si de organizare intr-o firma americana. Mediul de lucru permite comunicarea directa cu colaboratorii, sefii si clientii si acumularea unor cunostinte valoroase in domeniul profesional, precum si aprofundarea cunostintelor de limba engleza. Pe langa aceste avantaje care nu se evalueaza in bani, plecarea are ca principal scop castigul financiar.

Alte detalii:

 • Durata maxima a acestui program este de 10 luni.
 • Disponibilitatea acestui tip de program este datorata cererii pietei de munca americane.
 • De regula, perioada de procesare a dosarelor H2B este de aproximativ 3 luni
 • Este recomandabil ca participantii in program sa detina experienta in domeniu.

Programul H2B: Motive de participare in program

 • Posibilitatea unor castiguri financiare;
 • Experienta practica dobandita in cadrul unei companii americane;
 • Posibilitatea de a petrece pana la 10 luni in S.U.A;
 • Posibilitatea imbunatatirii cunostintelor de limba engleza.

Programul H2B: Conditii de eligibilitate

Ca beneficiar al programului H2B , trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:

 • varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani
 • studii medii
 • engleza la nivel mediu
 • Responsabilitate,atitudine pozitiva, flexibilitate, adaptabilitate, motivatie si spirit de aventura!

Programul H2B: Locul de munca din Statele Unite

Sunt posibile oferte de munca in urmatoarele domenii:

Bed & Breakfast or Hotel or Restaurant, Seasonal Landscape Business, Golf Club, Country Club, Summer Camp, Sports Schools, Construction, Amusement Parks, Ski Resort, Ski Rental Shops si altele.

NOU: Plecari imediate in constructii: Salarizare de start cuprinsa intre de la 10.50 si 15 dolari pe ora, in functie de experienta profesionala a fiecarui candidat. Posibilitatea de a lucra ore suplimentare.

Programul H2B: Cum te inscri in program?

Pentru a aplica gratuit la acest program este necesar sa va inscrieti in baza noastra de date, alegand programul „H-2B Visa Program in United States”. Inregistrarea gratuita in baza noastra de date, va face posibila vizualizarea profilului d-vostra de catre toti partenerii nostri externi ! Un C.V. complet trebuie sa contina si diplome, calificari, referinte sau alte documente care atesta pregatirea d-voastra profesionala! Vor fi luate in considerare doar aplicatiile ale caror de profile depasesc procentul de completare 50%. Va rugam sa va creati C.V.-uri complete pentru a va facilita obtinerea unor contracte cat mai avantajoase!

De asemenea toti aplicantii vor trebuie sa prezinte un cazier judiciar, adeverinta medicala de la medicul de familie cu specificatia clinic sanatos-apt de munca, adeverinta de la Ministerul Administratiei si Internelor Serviciul Public Comunitar Pentru Eliberarea si Evidenta Pasapartelor, care sa ateste daca figurati sau nu cu interdictie legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor!

Pentru mai multe detalii despre ofertele curente, va rugam sa contactati echipa Work Experience.

Call Now