Locuri de munca strainatate Statele Unite

Locuri de munca in Statele Unite: Informatii Generale

Prin programele de munca si schimb cultural din America, compania Work Experience ofera plasamente atat studentilor, absolventilor de studii superioare, cat si celor care nu au statut actual de student si nici nu au urmat o facultate. In functie de profilul personal al fiecarui candidat compania noastra poate oferi contracte legale prin obtinerea de vize de munca sau schimb cultural. Vizele J1, H2B sau H1B sint doar trei dintre vizele de tip nonimigrare, eliberate de catre Ambasada SUA, ce ofera drept de munca pe perioada determinata de timp. In functie de tipul vizei obtinut, perioada contractelor poate varia intre 3 luni si 3 ani de zile. Aplicantii pot solicita schimbarea/extinderea oricaror din aceste tipuri de viza, beneficiind in acest sens de suportul Work Experience si partenerilor sai externi. Pentru mai multe informatii despre sistemul de acordare a vizelor, va recomandam informatiile oferite pe site-ul nostru la sectiunea vize site-ul oficial al Ambasadei SUA la Bucuresti

Locuri de munca in Statele Unite: Programe oferite

Programul Summer Work and Travel este un program de schimb cultural, destinat exclusiv studentilor la zi din cadrul facultatilor acreditate. Prin Work and Travel, studentii au ocazia sa petreaca o vancanta de vara (perioada 15 lunie – 1 Octombrie) de neuitat lucrand in cadrul unor companii americane, avand de asemenea oportunitatea de a cunoaste o noua mentalitate, mod de viata, noi experiente si prieteni. Nu in ultimul rand, prin programul Summer Work and Travel, studentii au posibilitatea de a-si imbunatati situatia financiara, lucrand in departamente unde experienta anterioara nu este obligatorie.

Programul Au Pair (Baby Sitter) vine in sprijinul celor care doresc sa cunoasca viata si cultura americana din interiorul acesteia, traind alaturi de o familie america atent selectionata de catre partenerii nostri externi. Au Pair-ul devine o parte integranta din familie, aceasta asigurandu-i gratuit cazarea, asigurarea medicala si masa. De asemenea aplicantii sint remunerati financiar direct proportional cu sarcinile pe care le fac: ingrijitul copiilor, ajutor oferit la diverse activitati casnice, transportul copiilor la scoala, asistare la cumparaturi, etc.

Programul Internship/Trainee ofera oportunitatea studentilor (Internship) sau absolventilor (Internship sau Trainee) sa aprofundeze in cadrul unei companii americane, experientele si studiile acumulate in cadrul unei institutii de invatamand superior din Romania. Scopul acestui program este de trecere a aplicantilor prin toate etapele de formare profesionala in cadrul unei companii americane incepand de la o pozitie de „entry level”, aplicantul ajungand in decursul programului sa lucreze in domeniul cat mai apropiat de specializarea din facultate.

Programul H-2B ofera sansa tuturor persoanelor cu varsta cuprinsa intre 21 si 45 de ani sa munceasca legal in America, indiferent de nivelul de pregatire profesionala. Prin acest program avem placerea sa oferim atat contracte de munca pentru persoane calificate cat si pentru persoane necalificate, care nu au reusit sa urmeze cursurile unei institutii de invatamant superior. Acesta este un program accesibil unui grup foarte larg de persoane, avand conditiile de eligibilitate cele mai putin severe. Viza H-2B se poate obtine pentru o durata de pana la 10 luni, fiind relativ usor de extins in America.

Prin programul Profesori in SUA, oferim contracte antajoase cadrelor didactice in cadrul liceelor americane atat prin viza J1 cat si prin mult mai avantajoasa viza H-1B.

Call Now