Locuri de munca strainatate – ITALIA

Locuri de munca strainatate - ITALIA

Locurile de munca oferite in cadrul hotelurilor si restaurantelor din Italia sint oferite prin contracte sezoniere, pe o perioada de pana 6 luni de zile, cu posibilitate de prelungire. In aceste locatii, puteti alege pozitiile in urmatoarele departamente: receptie, aprovizionare, intretinere, curatenie, servire, bucatarie, etc in functie de nivelul de limba italiana si de experientele profesionale dovedite. Salarizarea oferita este de 1000-1100 Euro pe luna, in conditiile in care aveti asigurata gratuit cazarea, trei mese pe zi, asigurarea medicale si toate taxele catre statul italian! Locatiile sunt pe coasta Marii Adriatica, locatii exotice ce cuprind plajele de la Cesenatico pana la Gabicce Mare incluzand si orasul Rimini.

De asemenea, pentru cei care doresc sa lucreze in domeniul industriei, al constructiilor sau agriculturii, putem oferi sansa unor contracte in cadrul unor companii din Italia, in domeniul dorit, pe baza experientelor anterioare dovedite de fiecare aplicant. Salarizarea este cuprinsa intre 6,5 si 8 Euro pe ora!

Avem placerea sa oferim contracte de munca in conditii excelente pentru persoanele din domeniul sanitar: asistenti medicali si medici! Se oferta o salarizare de 1700 Euro pe luna!

Va rugam sa urmariti detaliile despre aceste oferte pe site-ul nostru si ne contactati pentru orice informatie suplimentara! De asemenea aveti posibilitatea inscrierii gratuite in baza noastra de date ! Aplica acum!

Programul H2B: Motive de participare in program

  • Posibilitatea unor castiguri financiare;
  • Experienta practica dobandita in cadrul unei companii americane;
  • Posibilitatea de a petrece pana la 10 luni in S.U.A;
  • Posibilitatea imbunatatirii cunostintelor de limba engleza.

Programul H2B: Conditii de eligibilitate

Ca beneficiar al programului H2B , trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:

  • varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani
  • studii medii
  • engleza la nivel mediu
  • Responsabilitate,atitudine pozitiva, flexibilitate, adaptabilitate, motivatie si spirit de aventura!

Programul H2B: Locul de munca din Statele Unite

Sunt posibile oferte de munca in urmatoarele domenii:

Bed & Breakfast or Hotel or Restaurant, Seasonal Landscape Business, Golf Club, Country Club, Summer Camp, Sports Schools, Construction, Amusement Parks, Ski Resort, Ski Rental Shops si altele.

NOU: Plecari imediate in constructii: Salarizare de start cuprinsa intre de la 10.50 si 15 dolari pe ora, in functie de experienta profesionala a fiecarui candidat. Posibilitatea de a lucra ore suplimentare.

Programul H2B: Cum te inscri in program?

Pentru a aplica gratuit la acest program este necesar sa va inscrieti in baza noastra de date, alegand programul „H-2B Visa Program in United States”. Inregistrarea gratuita in baza noastra de date, va face posibila vizualizarea profilului d-vostra de catre toti partenerii nostri externi ! Un C.V. complet trebuie sa contina si diplome, calificari, referinte sau alte documente care atesta pregatirea d-voastra profesionala! Vor fi luate in considerare doar aplicatiile ale caror de profile depasesc procentul de completare 50%. Va rugam sa va creati C.V.-uri complete pentru a va facilita obtinerea unor contracte cat mai avantajoase!

De asemenea toti aplicantii vor trebuie sa prezinte un cazier judiciar, adeverinta medicala de la medicul de familie cu specificatia clinic sanatos-apt de munca, adeverinta de la Ministerul Administratiei si Internelor Serviciul Public Comunitar Pentru Eliberarea si Evidenta Pasapartelor, care sa ateste daca figurati sau nu cu interdictie legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor!

Pentru mai multe detalii despre ofertele curente, va rugam sa contactati echipa Work Experience.

Call Now