Locuri de munca strainatate – GERMANIA

Detalii generale

Prin programul Work Experience Germania avem placerea sa oferim tuturor aplicantilor vorbitori de limba germana plasamente in domenii hotelier, constructii, fabrici, in functie de experienta profesionala a fiecaruia si nivelul de limba germana. Programul ofera aplicantilor posibilitatea de a-si imbunatatii cunostintele de limba germana si a folosi in cariera profesionala experienta dobandita in cadrul unor companii de succes din Germania.

Conditii de participare

Pentru a beneficia de ofertele de munca in Germania, candidatii trebuie sa aiba cunostinte de limba germana, indiferent de nivelul acesteia. Pentru locurile de munca in domeniul hotelier (ajutori ospatari, barmani, ospatari, bucatari, etc) nivelul mediu al limbii germane este obligatoriu. Pentru domeniile constructii sau fabrici pot aplica si aplicanti cu un nivel de limba germana incepator.

Varsta acceptata este intre 20 si 50 de ani.

Locurile de munca

Locurile de munca sunt oferite pentru o perioada de minim trei luni cele mai multe contracte fiind semnate pe termen nedeterminat. Majoritatea plasamentelor sint in domeniul hotelier/restaurante (ajutori ospatari, barmani, ospatari, bucatari, etc), constructii (zidari, zugravi, fierari betonisti, lacatusi, instalatori, etc) sau fabrici (productie, imbachetare/ambalare).

Salarizare

Nivelul salarial depinde de experienta profesionala dovedita si nivelul limbii germane al fiecarui aplicant:

  • Ajutori ospatari: salarizarile incep de la 600-800 de euro pe luna;
  • Ospatari: salarizarile incep de la 800-1000 de euro pe luna;
  • Bucatari: salarizarile incep de la 800-1500 de euro pe luna;
  • Muncitori in constructii: salarizarile incep de la 4-7 euro pe ora;
  • Muncitori fabrici: salarizarile incep de la 5-6 euro pe ora.

Orele lucrate peste program se platesc ca ore suplimentare.

Toate salarizarile oferite sint nete, taxele catre statul german fiind platite de catre angajator.

Alte informatii

Transportul pana la locul de munca este asigurat de catre fiecare aplicant in parte. Cazarea si masa sint asigurate gratuit tuturor aplicantilor selectati, indiferent de pozitia ocupata!

Costuri

Costul programului este de numai 295 Euro indiferent de perioada contractuala. Costul programului va fi platit doar dupa ajungerea pe teritoriul Germaniei, dupa primul salar! Aceste contracte se pot prelungi, fara nici o obligatie financiara fata de Work Experience.

Cum ma inscriu in program?

Pentru a aplica gratuit la acest program este necesar sa va inscrieti in baza noastra de date. Inregistrarea gratuita in baza noastra de date, va face posibila vizualizarea profilului d-vostra de catre toti partenerii nostri externi! Un C.V. complet trebuie sa contina si diplome, calificari, referinte sau alte documente care atesta pregatirea d-voastra profesionala! Vor fi luate in considerare doar aplicatiile ale caror de profile depasesc procentul de completare 50%. Va rugam sa va creati C.V.-uri complete pentru a va facilita obtinerea unor contracte cat mai avantajoase!

Pentru mai multe detalii despre ofertele curente, va rugam sa contactati echipa Work Experience.

Call Now