Informatii vize

Work Experience: Informatii Vize

Tipuri de vize

Prin intermediul programelor oferite de firma noastra puteti obtine urmatoarele tipuri de vize:

Viza J-1

Work and Travel

  • Scop: Schimbul educational si cultural intre studentii din intreaga lume si angajatorii sau partenerii americani. Dreptul de munca a aparut ca o necesitate a acoperirii costurilor de deplasare, procesare a actelor si intretinere pe durata sederii in S.U.A.
  • Perioada: Maxim 5 luni dintre care 4 luni cu drept de munca si o luna de gratie destinata calatoriei.

Viza J-1 nu este extensibila! Orice depasire a valabilitatii vizei J-1 duce la posibilitatea deportarii si imposibilitatea de a aplica pentru orice tip de viza pe viitor.

Training/Internship

  • Scop: Schimbul educational si cultural intre tineri profesionisti din intreaga lume si companiile americane in vederea globalizarii ideilor economice.
  • Perioada: 6, 12 sau 18 luni cu drept de munca si o luna de gratie destinata calatoriei.

Au Pair

  • Scop: Program de schim cultural ce ofera participantilor oportunitatea de a petrece un an in America, alaturi de o familie gasza si copiii lor.
  • Perioada: Pana la 12 luni plus o luna de gratie destinata calatoriei

Viza H-2B (Viza pentru lucratori temporari)

Legea privind Imigratia si Nationalitatea (INA) permite ca doar un anumit numar de vize pentru lucratori calificati temporari (tip H-2B) sa fie acordate in fiecare an si da posibilitatea tinerilor intre 18 si 40 de ani sa munceasca temporar sau sezonier in SUA. Puteti obtine aceasta viza participand la Programul H-2B.

Daca doriti informatii despre toate tipurile de viza puteti vizita site-ul Ambasadei Americii sau cel al US Citizenship and Immigration Services.

Call Now