Locuri de munca strainatate – VASE DE CROAZIERA

Locuri de munca strainatate - VASE DE CROAZIERA

Ocean Cruise Lines au trasee peste tot in lume si pe intreaga perioada a anului, indiferent de sezon. Conditiile de pe vase sint similare cu cele din hotelurile de cinci stele. Marimea acestor vase variaza de la mici iahturi la vase gigant care pot transporta aproximativ trei mii de pasageri. Durata unei croaziere este de obicei intre 6 si 10 luni. Cele mai multe companii platesc atat zilele de concediu cat si biletul de avion dus intors pentru cei care doresc sa vina acasa in perioada concediului. Toti cei care doresc sa lucreze pe aceste vase trebuie sa cunoasca bine limba Engleza si sa aiba experienta anterioara in domeniul pentru care aplica. Cursurile de training pentru siguranta pasagerilor pe mare sint obligatorii. Cazarea si masa sint asigurate gratuit.

River Cruise Ships au ca arie de acoperire raurile si fluviile europene. Aceste vase pot transporta intre 80 si 200 de pasageri si pot efectua pana intre 35 si 85 de croaziere. De obicei contractele au loc din Martie pana in Noiembrie, in fiecare an. Echipajul de pe vase imparte o cabina cu unul sau doi membrii. Cazarea si masa sint asigurate gratuit.

Am inceput inscrierile pentru sezonul 2015!. Interviurile se vor tine in Bucuresti, la sediul Work Experience in cursul lunii Ianuarie. Va rugam sa luati legatura cu sediul nostru din Bucuresti pentru mai multe detalii.

Call Now